rmysanur0919 Sdnrymnklc devlete gidyorum ben orda ki doktorum normal olur dedi sadece 8-9 aylarda detaylı ultrason için gitmiştim bir de net fotoğrafını almak için o zaman da sordum özel de ki doktora o da normal olur herşey yolunda gittikten sonra dedi
Elifbhdr rmysanur0919 çok geçmiş olsun hepinize hepimize inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız benimde kanama alanım ve kanamam var acile yatış yaptm iki kere hiçbir şey demediler birde benim ilki düşükdü (ölü doğum yapmıştım) şuan ikinci gebeliğim bu ama buda riskli bol bol dinleniyorum bende progestan alıyorum fitil olarak bi kaç gündür biraz yürüdüğüm için mi oldu bilmiyorum kanamam çoğaldı ve pıhtı şeklinde bi kaç defa geldi korkuyorum açıkcası progestan en iyi fitil olarak mı etki ediyor sizce çünkü ağızdan almak çok etkili değil dediler ama tam bir bilgim yok inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız zor süreçler gerçekten Allah büyüktür yardımcımız olsun
rmysanur0919 Elifbhdr amin inşallah öncelikle çok geçmiş olsun ben fitil olarak hiç kullanmadım hep ağızdan kullandım ve gayet etkisini gördüm inşallah sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alırsınız
rmysanur0919 Sdnrymnklc sizde doktorunuza danışın bence yada özele bi defaya mahsus gitme şansınız falan varsa bence gidin hayırlısı olsun
beyzanurd0302 Benimde kanama alanım var 9+4 ken başladı keseden büyüktü 12. Hafta 7 ye 5 olarak ölçüldü sonrasında kanamalarım oldu ve 2 ye 4 oldu şimdi 15. Haftadayım 6 olmuş yeniden kanama alanım vaktinde sağlıkla doğururuz inşallah
Paramedikelif beyzanurd0302 merhaba ne durumdasınız acaba bende 17 haftalığım büyük bi kanama alanı var hala. 6 ölçüldü
Ayse10 Whonred inşallah geçer bol bol dinlenin, ben dün kontrole gittim yok gibi bişey dedi artık doktorum, çok şükür ki artık sürekli yatmak zorunda değilim, bol su için, ilaçlarınızı ihmal etmeyin, dua edin Allah’ın izniyle geçecektir🌸
beyzanurd0302 Paramedikelif merhabalar 25. Haftadayım ve kanama alanım en son durmuştu bebek büyüdükçe küçülür dediler sadece lavobaya gittim yemeğimi bile zaman zaman yatağımda yedim benimki 7 ye kadar ulaşmıştı bol bol dinlenin ve günde 3 litre su için su içmenin faydası çok progestan vermiştir muhtemelen doktor ben günde 3 defa kullanınca kanamam baya azalmıştı ama her gün aynı saatte aldım alarm kurdum bu bile çok önemliymiş şu anda süreci yeni atlattığım için ilacıma 2 öğün olarak devam ediyorum
Paramedikelif beyzanurd0302 tamam dikkate alıcam dediklerinizi çok teşekkür ederim. 5 yaş oğlum olunca mecburen kalkıyorum