Ayse10 Sum994399 amin inşallah sağlıkla, kolaylıkla,zamanında kavuşalım inşallah, siz kaç haftalık oldunuz şimdi ve kanama alanı boyutu büyük müydü hatırlıyor musunuz?
Sum994399 Ayse10 Ben su an 14 haftaligim büyüktü ilk başlarda ilaç kullandıkça kapandı şükür fitil kullandım ben
Ayse10 Sum994399 darısı başıma inşallah, ben de bugün tam 12 haftalık oldum, tekrar teşekkürler,kolay, sağlıklı bir doğum dilerim🌸💕
Sdnrymnklc Ayse10 bnmde aynı 11ci haftada kanamam oldu 13deyiz suan yatıyoz 3 günde 1 igne ve agızdan progestran aldım doktor salı bırktırdı Duphoston alıyorum
Ayse10 Sdnrymnklc geçmiş olsun umarım bi an önce geçer gider, sizinkinin boyutu be durumda? Ve sadece duphaston mu kullanıyorsunuz artık? Progestan çok yan etki yaptı bende😢
rmysanur0919 Sdnrymnklc evet yani herşeye normal dedi doktor şimdilik eğer bir sorun sıkıntı olmazsa normal olucak
Ayse10 Sdnrymnklc benimki küçülmüştü hala devam ediyo, pazartesi günü kontrolüm var inşallah geçmiştir🤲
rmysanur0919 Sdnrymnklc tabi ki normal doğuma engel değil kanamanın olması bebeğin doğum kanalına girmiş olması sancı olması açılma olması yeterli bir sorun olmadığı sürece normal doğum yapabilirsiniz
rmysanur0919 Sdnrymnklc valla benim doktorum öyle bişey söylemedi bebek sağlıklıysa hiçbir problem olmadığı sürece normal doğumla ilerleriz diye söyledi ki yani gidişatımızda bu şekilde çevrendeki bence kimsenin lafına bakma doktorun ile görüş bu konuyu çevrede ki herkes farklı birşey söylüyordur eminim benim baştan beri çok kanamam oldu şuan normaliz ama hiçbi zaman sezeryan ol demedi açıkçası veya senin kanaman çok oldu veya sıkıntılı geçti sezeryan olsun demedi yani çevrendekilere kulak tıka herkes herşeyi çok biliyor gibi yorum yapıyorlar herkesin vücudu bünyesi farklı yani sadece doktoruna sor doktorun dediklerini uygula bence emin olamıyorsun başka doktora da görün öyle söyleyim 😊