su_95 Nisan'da doğum yapacak anneler ne durumdasınız? Nasıl gidiyor hazırlıklar? Hastane çantanız hazır mı?😁❤
Nomays11 su_95 bende hiçbirşeyi hazır değil valla 29+2 olduk daha zamanımız var diye rahatım nedense 😂 32 den sonra düşünüyorum tamamlamayı
merved su_95 bebek bezi kaldk bitek diğer herşey hazır ama daha aldıklarımı yıkayıp ütüleyip çanta hazırlama var onlarıda sanırım 34-35 hafta gibi yaprım şuan 29+2yim 😊😊
Smyyglgn54 su_95 29+5 haftalığız kızımla😍daha yeni odasını yerlestirdim. Hafta içi hastane çantamızı hazırlıycaz☺ Heycan dorukta😍neyseki nisana birşey kalmadı Sağlıkla gelsin yavrucaklarımız inşaAllah🙏🙏
NBB Bir iki parça eksiğimiz kaldı oda anne çantasında bebeğimizin çantası tamamen hazır dün indirimden ıslak mendil ve bebek bezlerini de aldık tamamladık ♥️👶 sadece doğumda giy çıkar zor olmasın diye bir adet uzun sabahlık tarzı bir pijama alicam o kadar ♥️ birde kişisel bakım eşyaları tarak diş fırçası macunu ıslak mendil filan ♥️👶32+4 oldum ona ne erken ne geç gelme muhabbeti yasamayiz ♥️
su_95 Valla bizimde ufak tefek eksiklerimiz kaldı onlarıda tamamlayacağım. Yıkaması ütülemesi bitince hazır edicem inşallah👼🏻❤
Sydmhmtsl Annem çoğu hazırlığını yaptı bende biraz biseyler aldım ama odası anne yanı beşiği benim ihtiyaçlarım hep duruyo
su_95 Gzmbrk canım ben yeni doğan badi 4 tane aldim yandan çıtçıtlı hastahane çıkışlarındada var o kadar yeterli olur diye düşünüyorum zaten çabucak büyüyorlar. 3-4 tane 3-6 ay aldım bulunsun diye.
merved Gzmbrk çok fazla almadım canım 3-4er tane aldım . Zaten yenidoğan yandan çıtçıtlı takımların altına kısa kollu daha iyi olur diye düşünüyorum hem uzun kollu zıbın hemde üstüne bişey çok bunaltmasın e zaten yelekti battaniyeydi onlarda sıcak tutan şeyler
Busraa3458 Benimde fazla eksigim kalmadı 30 haftalık oldum 2 hafta sonra yıkayıp ütüleyip hazırlamayı düşünüyorum nisanda havalar tam ısınmamış oluyo o yüzden uzun kollu citcitli badi daha çok aldım
NBB Hasreterel ben hepsini yıkadım utuledim hatta dün bebek bezine varana kadar aldım cantalari hazırladım ♥️ Allah herkese bir avazda sağlıklı bir doğum nasip etsin ♥️
besimemomm Hasreterel Maiyaig bitkisel olan otlardan çaylar dan uzak duruyorum, çünkü eskiden kadınlar hamile kalmamak için ot kaynatıp içerlermiş ondan hamileleğimde uzak duruyorum, zaten doktorum adaçayı kesinlikle içme dedi tavsıyeleriniz için teşekkür ederim
Duyguanneoluyor su_95 29+3 olduk 34. haftada çantamızı hazırlicam inşallah herşeyimiz hazır tek eksik beşiği kaldı kızımın 😍
Gzmbrk merved aynen haklısın peki hastane cıkıslarını kaçar tane aldın ben daha hiç bişey almadım eşim görevde de bir haftaya izne gelecek ozaman almayı düşünüyorum o gelene kadar liste yapıyım diyorum
Sibellaa su_95 herşeyini aldım tek eksik bebek arabası kaldı. Bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim çantasını hazırladım. Kendi ihtiyaçlarımıda tamamladım. Şimdi sıra oğluşumda🥰 sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım insallah hepimiz.