sznaaar tabi ki ben toktum acile kontrole diye gittim. Alttan muayene, ultrason ve nst çekildi. Bi şeyler ye yürü 2 saate gel tekrar muayene ol dedi ama soruyorum açıklık varmı sancı var mı ordaki sanki bilmiyo anlayamadı cevap veremedi burnu havada biriydi dedim belki birazdan der. Tok olmama rağmen azda olda tekrar yedim bişeyler muayene için tekrar acile gelince başka bi bayan vardı o muayene etti. Dedi sezeryan olcaksın muhtemelen açıklık 6-7 cm dedi dedim su nişan gelmedi dedi olabilir ikinci doğum hızlı ilerliyo hemen üst kata çıkarsınlar. Eşyalarım yok yanımda tokum dedim kim yemek ye dedi sana dedi orda olan bi doktor gibi sözde biri daha vardı bu dedi dedim. Baksınlar normal yada sezeryan dediler. Apar topar odaya çıktım muayene etmeden sezeryan dediler soyundum önlük taktı hasta bakıcı muayene etti doktor sezeryan dedi. Benimle beraber yukarı çıkan Suriyeli bayan vardı tam açık makat geliş önce o mu ben mi diye karar verirken onu seçtiler sonda taktı biri hemen 2 dk olmadan sedye ile gelip beni aldılar ameliyat için bende anlamadım önce bi yere gittik ordan ameliyat ekibi dosya ile teslim aldı. Ameliyata akşam 6 da girdim damar yolu acilde açıldı hemen kan alındı. Eğildim belden iğne yaptılar. Hemen uyuşuyo zaman ömümü gerdiler bi kaç bişey sordu 1 dk geçmedi dedim doktor kim bayram tatili ya dedi 2 doktor var şuan burda bayan dediler. Ne zaman başlicak dedim oo çoktan başlandı bile biter şimdi dedi bi bayan karnına bastırcam az hissedersin bunu dedi bastırdı hissettim. Sağ sola çekiştirdi karın bölgemi bebişimin ağlama sesi geldi hemen. Aldı bi kız onu hemen bebeb yatağına işlemelere. Saati sordum saat kaç bak orda yazıyo ekranda dedi 18.08 di 2 dk falan olmuştu doğalı aklıma o anda gelmedi sormak. 1 dk getirdi yanağıma koydu değdirdi hemen sustu alıp götürdüler bebek odasına. Ben odaya gelince gelcek dediler. 6buçuk gibi benim işim bitmişti hasta yatağı geldi . Onunla başka bir yere götürdüler yarım saat kadar bekle burda diye. Tansiyon takip yapılsın orası sarı alan tedavi alanı gibi yer ama kimse yok tek hasta ben bi hemşire hemen makineye bağladı beni yarım saat 45 dk sonra beni odaya çıkardılar bebek de ben odaya çıktıktan yarım saat sonra geldi. Dikişi sordum estetik mi diye yok ipli dediler. Sağ ve solda ip var ama ortalarda gözükmüyo. İçten dikilmiş gizli gibi yapiştirma mı bilmiyorum 10 gün sonra lohusa polikliniğine gel dikişlerin alınsın dedi. O yüzden bende anlamadım. Çok ani oldu. Ameliyatta soruyolar zaten baş dönmen baş ağrın var mı kusman var mı diye. Bi ara başım ağrıdı hemen iğne yaptı damar yolundan sürekli soruyo birisi sormasa bile seslen yapalım iğne dediler. Bi doğum sonrası çekiştirme oldu dikerken midemin bulanması bir oldu ama kasılıyorum kuru öğürtü sessiz nefesim zor çıktı sağa sola doğru dönemiyorum kussam boğulcam görevli ordan malzeme getirmeye gitmişti geldi dedim midem bulanıyo çok fena başım dönüyo tansiyon düşmüş 10 sn sonra düzelcek dedi iğneyi yaptı hemen. Dediği gibi geçti yanıma örtü serdi kusma gelirse dönebildiğin kadar dön diye. Ameliyat ekibi kimdi bilmiyorum ama şansıma iyi ekipti. İlgilendiler baya. Anestezi doktoruyum dedi bi bayan oda çok şekerdi. Yaşı küçüktü. Oma sordum ne zaman başlar diye bitmek üzere dedi gülerek ne başlamssı diye.