Merve2496 2boysmother 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ uzun sürmüş yaa😬 öncesinde hiç bişeyler yapmış mıydınız pilates hurma merdiven vs
2boysmother Merve2496 5.katta oturuyorum asansör yok sürekli in çık yaptım. Hurma yedim ve bir bitki çayı vardı doktor tavsiyesi ile ona başlamıştım ama neden böyle oldu bende anlamadım
Aylakadin ikincibezelyeayak gebeliğimin ortalarında yemiştim de anlayamadım tam olarak. Bir kere evde yaptım yedim tekrar mi yapıp yemeliyim
ikincibezelyeayak Aylakadin Yaa bakın sizde de tuttu . Mandalar 10 ayda doğum yaptığı için manda yoğurdu yiyenlerin doğumu geç olurmuş. İnanın banada çok saçma geldi ama herkes istisnasız herkes evet yedim gecikti diyor . Çok garip . Şimdi sizde aynı şekilde mayalayın yiyin doğumu başlatıyormuş . Mutlaka buraya da yazın merak ediyorum. Bende manda yoğurtlu inek yoğurtlu karışım ayran içtim hazır almıştım bakalım nolacak.
Aylakadin Sumbgdy benimki niye acımadı ya. Çok çok hafif bir acı yani yok gibi. Acaba iyi yapamadı mi
Sumbgdy Aylakadin benim rahim çok yukardaymış öyle dedi belki sizin o yüzden acımamıştır. Bir de akıntı çok arttı bende sürekli suyum sızıyor sanıyorum sizde de böyle mi acaba 🤣
Aylakadin Sumbgdy yok ya aşağı indim üşüdüm baya ondan dolayı akşamüstü biraz akıntı oldu başka da yok
Sumbgdy Aylakadin geçen hafta çok hareketliydi normalden daha fazla, bu hafta normal bazen az gibi geliyor endişe edip bişeyler yiyorum kıpraşmaya başlıyor, son günler endişesi 🤦🏻♀️
Aylakadin Sumbgdy benimki hareketli olduğu zamanlarda abartıyor acaba bu sancı mı diyorum sonra geri duruyor baya düzensiz
tgbavural Aylakadin ben de 39+4üm herkes sürekli doğurmadın mı diye soruyor 🫠dün kontrole gittim doğum kanalına bile girmemiş bebiş bekliyoruz bakalım doktor 41e kadar yolu var acele etme dedi ama sıkıldım ben 😂
Maviada tgbavural Bende aynı durumdayım. Her gün soruyorlar sıkıldım sorulardan da. Kanala girmemiş benim ki de 41 e kadar bekleriz dedi. Kilosu 4 üzeri olursa da sezeryan dedi :/ pilates , merdiven, squat, hurma ne varsa yapiyorum ama gelesi yok 🤭
Maviada Ebru_ebru 36. Haftada döndü bebeğim kilosu da önden gidiyordu. Doktorunuz niye dönmez dedi ki? İnşikak süresi ve secde ayetinin secdesini yaptım. Bebeğin dönmesi için hareketler var onlari yaptım. Koltuktan baş aşağı eğilmek gibi ertesi gün kontrolde dönmüştü.
Ebru_ebru Maviada Şuan durduğu pozisyonu sevmiş yani o şekilde dedi koltuktan nasıl baş aşağı durdunuz rica etsem izlediğiniz video felan hangisi ise ismini söyleseniz bende yapsam cuma günü kontrolüm
Healthywealthyrespected Sumbgdy benim bebeğim de kilolu sizin Bebek kilosu kaç bana 4,100 falan dedi doktorum ama yanılma payı da var daha az da olabilir dedi ben normal doğum istediğim için bekliyoruz 2 günde bir gel dedi suni veririz demedi ama uygun olursa verilebilir şeklinde yuvarlak konuştu
Sumbgdy Healthywealthyrespected bizim geçen hafta 3500dü bi ara önden gidiyordu da sonra duruldu, doktor 3700üstü biraz zor olabilir falan dedi bakalım nolcak yarın kontrol var
tgbavural Maviada aynen bütün tuşlara basmaya başladım bende hurma ananas vs 😂 ama sıfır belirti yalancı sancılarım bile çok az şehir hastanesi takipliyim doktor doğumla ilgili herhangi bir şey söylemedi sadece takip etmeye devam dedi 🫠
ipos Aylakadin ben de şu an 37+3’üm. Geçen hafta bir gün çok yalancı sancı çektim ama gece uyutmayacak raddede dedim herhalde ben doğurucam doktora gittik ertesi gün çok inmemiş hafiften inmiş dedi bebek için, bence 38. Haftada gelir bebeğin dedi. Bu hafta sıfır belirti bilmiyorum artık 😀
Aylakadin keyfimin-kahyasi-misin peki öncesinde nişan gelmesi, açılma veya suyunuz gelmiş miydi . Yoksa hiçbir şey yokken direkt suni sancı verilip mi doğum yaptınız
Aylakadin keyfimin-kahyasi-misin çok geçmiş olsun bu arada 🙏🏻Allah hakkıyla bakabilmek nasip etsin ☺️
Nergisimmm Aylakadin 39+6 benimde yarın 40 ama hala gelmedi bugün doktor 1 cm açıklık olduğunu söyledi ama sancı yok bebek kanala yerlesmemis ne olacak hiç bilmiyorum.