MhysaTheGreat cemre- benim nişan geleli bir 3-4 gün oldu rahat belki daha fazla doktor 2 hafta kadar tutmak istiyor bebeği erken doğmasın diye misal. Nişandan ziyade su ve sancı belirgin doğumda
Nurnur2 Merve2496 doğumu başlatmasa bile doğumda kolaylık sağlıyorlar ebem ödevlerimi yaptığım için bu kadar hızlı doğum yaptığımı söylemişti ayrıca benim ilk normal doğumum ilki sezeryandı 😊
Aselyusra Dilankrca benim karnım ağrıyordu ama üşüttüm gaz oldu sandım. Yani hayalimdeki doğum sancısı aniden saplanan bıçak gibi falandı bu baya aralıksız gaz ağrısı gibiydi. 24 saate yakın ağrı oldu ama hiç şüphelenmedim çünkü daha 34+0 di. Sonra nişan geldi anladım. Nst ye girince doğurmak üzere olacak kadar yüksek sancı çıkmış yani benim hayalimdeki ağrılar daha kötüydü belki bilmiyorum anlamamıştım
Nzbgln Nurnur2 maalesef iyi bir özel hastaneden başkası yalan. Üniversite gibi yerlerde öğrencilerin elinde denek oluyoruz
Nurnur2 Nzbgln özel ya da devlet iyi doktora denk gelmek çok önemli rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Nzbgln Rukiye2eu yüksek ihtimalle nişanınız gelmiş nasıl bir kanama acaba lekelenme tarzında pembemsi mi yoksa regl gibi kan mı
Dijo 37+3 bugünden beri belimde ve kasıklarımda devam eden ama artmayan bir ağrı var, anüse doğrudan zaman zaman baskı hissediyorum. Ama doğum sancısı değildir diye düşünüyorum 😊
sahyas10 Dilankrca sancı dakikaları ve sıklığı düzene girdiyse doğum sancısıdır diğerleri yalancı sancı doğuma hazırlık sancısı
zeyum7 Dilankrca ben de, açıkçası su gelmediği için ümitlenmek istemedim. Yoksa heyecan yapıyorum bir an önce gelsin diye🙈🙈
cemre- Betamom bazilarinda doğumun yaklastigini habercisidir Nişan, belki sonucunda acilma da olmuştur 1 2 cm, o da normal kabul ediyorlar, 4 cm den önce yatış yapmadilar bana
cemre- Hellobeybii evet aynen öyle özellikle sırt üstü yatarken hissedersin rahimde sertlemesme ,bebeğin toplanması ve sertleşmesi
Hellobeybii cemre- ama bu doğum kasılması değil dimi çünkü hep oluyor bana 🙊 10-15 dk ya inerse eğer hastaneye git dedikleri kasılma bu mu? Yoksa o sancı mı?
esra34_ ArasMom__ çok ağrı cektiysen inan doğum hiç bisiy en azından biliyirsun ki bı can geliyor sonucu güzel sadece son yarım saat zor geri kalanı inan adet ağrısıyla aynı her adete yatak döşek oluyordum ilaçsız azla dayanamaz yeri geldi serum bile taktirirdim o yüzden sonuca odakladim hep ağrıyı önemsemedim bildiğim bı agriydi çünkü
tansugl37 Kızlar vajinamın ön tarafına ani batma mı desem bişeyler oluyor sanki çişimi kaçırıcakmış gibi sancı değildir de nedir
elaedafam tansugl37 ya ani batma bende de 2 gündür var birde 2 gündür sırtımda gecmeyen bir ağrı ama dayanılması zor kasılma sertlesme oluyor ama bende düzenli değil tüm yazıları okudum bende yok hiç bı belirti 35+6 yım