Zeynep66_ Dilankrca sancın gelir bel ve kaşıktan 5 dakkada bir gelip gittiğine bakabilirsin ondan sonra bence hastaneye git
cemre- Betamom bazilarinda doğumun yaklastigini habercisidir Nişan, belki sonucunda acilma da olmuştur 1 2 cm, o da normal kabul ediyorlar, 4 cm den önce yatış yapmadilar bana
Nurnur2 MelekkYeliz ben son 1.5 aydır hareketler yaptım bitkiler kullandım onun etkisinden galiba 4 saatte doğumum gerçekleşti çok şükür 🤲🏻
MelekkYeliz Nurnur2 bende yapıyorum 34 den beri yürüyüşümü felan da hiç aksatmadım bebek çok aşağıda ama açılma yok 🤦🏻♀️ sağlıkla kolaylıkla ben de kucağıma alırım inşallah bekleyen herkes de ♥️
Merve2496 Nurnur2 sizinde 4 saatte doğurmak için yeterli olmuşsa baya etkili o zaman😀inşallah bizim de öyle hızlıca olur
Anonimanonim Nurnur2 ayyy bende yarın alıcam suniyiii çok stresliyim sizin nasıldı güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Nurnur2 Merve2496 ama ben 1.5 ay önceden hareketler yaptım bitkiler kullandım her şeyi yaptım diyebilirim 😀 onun da çok etkisi oldu
Nurnur2 MelekkYeliz perine masajı pilates hurma ananas bunları da kullanın kendisi gelmezse suni sancıyı o zaman verirler 🙂
Dilankrca Nurnur2 ben şuan doğsun istemiyorum burç takıntılıyım 38. Haftasını bitirsin öyle doğsun istiyorum hayırlısı tabide o yüzden egzersiz yapmaya çok yanaşmıyorum çünkü aşağıdaydı bebeğim 🥲
Merve2496 ben de çok uzun zamandır pilates ve yürüyüş yapıyorum. Yarın 39 olacağım merdiven, ördek yürüyüşü, ananas hurma ahududu yaprağı çayı 1 haftadır bunlara ağırlık vermeye başladım 😀umarım işe yarar kolaylıkla geçer Nurnur2
Nurnur2 Dilankrca burç takıntılı değilim ama biraz daha bekleseydik bir koç kızım daha olacaktı nasip bu işler 😅 aşağıda da olsa gelmeyen gelmiyor tabi siz hemen gelmesin dediğiniz için gelebilir 😅
Dilankrca Nurnur2 işte ben ne desem zten başıma geliyor ondan korkuyorum en son bakın keşke bu sıcakta regl olmasaydım diyip temmuzda plansız bir şekilde gebe kaldım 🥲
Mft Merhaba öncelikle herkeste nişan gelmiyor hatta suyun da gelmeyebilir.(benim doğumlarımda hep hastanede patlatıldı) doğum sancısı daha önce yaşadığımız hiç bir sancıya/ağrıya benzemiyor o sebeple anlarsınız diye düşünüyorum. Kasıklardan ziyade bele vuruyor ve aralıklarla geçip bitiyor. Bu ağrı aralıkları sıklaştığında doğum başlamış diyebiliriz. Suyunuz gelirse de suyu tutamayacağınız için aradaki farkı anlayabilirsiniz. Güzel bir doğum olur inşallah
Nurnur2 Merve2496 doğumu başlatmasa bile doğumda kolaylık sağlıyorlar ebem ödevlerimi yaptığım için bu kadar hızlı doğum yaptığımı söylemişti ayrıca benim ilk normal doğumum ilki sezeryandı 😊
Dogacevikk Dilankrca Doğum sancısı çok farklı oluyor ilk başta bel ağrısı sonra kasık ağrısı ile devam ediyor bi girip bir çıkar dinlenmeyle geçmez kesinlikle anlarsınız yani endişe etmeyin