Sensedim Cicekbahcesi12 ben bu sabah yaptım canım tertemiz negatif gölge bile yok senden güzel haber gelir inşaallah
hacerrklc1 Cicekbahcesi12 canım bende 3 gündür gecikmedeyim test yaptım idrar birşey çıkmadı ne gibi belirtilerin olduuu
Cicekbahcesi12 Ask45 dün awoxta ögrendim dün kan versem belki daha dusuk bi sonuc alirdim bugun 33 le ögrenmis oldum ama dün testim gölgeydi bugun belirgin kirmizi, dünden bugune yarım deger arttiysa degerim 15te falan gölge göstermis oldu sanirim
Cicekbahcesi12 hacerrklc1 hic belirtim yok biliyo musun bi kac gun once adet olcam hissi vardi sivilcelerim cikti kasiklarim agriyordu ama onlar da gitti sadece her adet öncesinde oldugu gibi goguslerim sis o kadar
Rosse00 Cicekbahcesi12 Cicekbahcesi12 tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍🙏 herhangi bir şey yaptın mı kalmak için 🙃 tavsiye edebilecegin bir şey ☺️
Cicekbahcesi12 Rosse00 ovulasyon takibi yaptim canim pik gordugun gun ve ertesi gun gece 3-4 gibi degerlendirebildim ikisinde de yarim saat ayaklarim havada yattim 🤭 baska ek olarak bisey yapmadim innovita ovulasyon kullandim 😍