Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 ay gaza getirme beni🤗 dün dahiliyeye gittim değerelerime komple baksın diye değerlerim sınırda çıktı hep ya önce bi onları düzeltmem lazım bacım dua et bana inşallah bende bu mutluluğu yaşarım
limonlucheesecakee Nurellaaaaaaa1212 hayırlı olsun inşallah 😊 bende kalp atışını bekliyorum umarım yakın zmanda duyarım 🤲🏻
Nurellaaaaaaa1212 limonlucheesecakee inşallah kuzumm acele etme bekle erkenden gidince stres oluyor insan
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 ben zatrn tiroid kullanıyorum hergün 25mg.kan düşük B vitamini düşük zaten acayip bi unutkanlık vardı anlıyodum psikolojik olarakmı dedim acaba ama düşük çıktı D vitaminide düşük çıktı daha göstermedim tahlilleri bakalım ne diycek
limonlucheesecakee Nurellaaaaaaa1212 iki düşük yaşadım 8 haftalikti birazda o yüzden heralde bu aceleciligim inşallah sağlıklı haberler alırız 😊
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 ben devlette yaptırır doktoruma veririm herhalde kaksksks eşim devlete izin verirse öyle yaparım vermezse öğrenirim ya bizim hastaneyi arayınca söylüyorlar ne kadar olduğunu 😅😅😅
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ ay aradım söylemedikerr ordayken de unuttum çişim var diye çok uçuksa devlete bakıcam bende