EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 doktorundan memnunsan çok iyiiiiiii bebişimizide gördük rahatlama geldi :)))))
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ artık 9 ay gitmesem olur deeeerrmişim hahahah simdi oturup çnceki doktoru şikayet edicem heryerlere 😂 adamın hesabına göre suan 6 bucuk olması gereken bebe 8 bucuk haftalık cıktı karından. Alttan baksam1 hafta önden cıkar dedi yani düşün
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 mal ya bilmiyor konuşuyor böyleleri doktorluk yapmamalı çok şükür sıpayıııı gördük derin bi oh çektik :)))
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 hiç sorma aklım sende kalmıştı bugün ama çok şükür gördük kalp atısıııııı ne durumdaydıııı 🥰🥰
Eda42_ Nurellaaaaaaa1212 Oyy maaşallah gözün aydın olsun canım sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah sorunsuz sıkıntısız hamilelik geçirirsin inşallah
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 ayy nasıl sevindim varya gözlerim doldu inşallah sağlıkla kolaylıklada kucağna alırsın bacım🥹🤲🏻
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 ay gaza getirme beni🤗 dün dahiliyeye gittim değerelerime komple baksın diye değerlerim sınırda çıktı hep ya önce bi onları düzeltmem lazım bacım dua et bana inşallah bende bu mutluluğu yaşarım