Deletedmom232 Heisenberg bende bından bahsediyorum mesela Peygamber ismi koyuluyor ve ona küfür ediliyor ve yanlış geliyor bana şahsen.
Deletedmom232 EbruSerdar Malesef bunu anlatamıyorsun mesela görümvem kızına hatice erva adını koymuş kızınca salakmısım erva diyor bunu hocalarda söyliyor o isimleri koyunca dikkatli olmak lazım
-emel- Gunesdilsah söylemesi zor karışık bir isim okulda falan zorluk yaşayabilirsin daha kolay dini bir isim koysan bence daha iyi olur çünkü okulda diğer çocuklar böyle konularda çok acımasız oluyor
kizbebekannesii Gunesdilsah güZel isim aslında ama söylerken zor söyleniyor gibi. İlerde zorlanabilir adını kullanmakta.
Gunesdilsah kizbebekannesii inan onu denemek için 1 buçuk yaşındaki kızıma söyle dedim tek seferde söyledi daha tam konuşmasını bilmiyorken daha çok hoşuma gitti nedense
Gunesdilsah Mucizegibi dimi alev mi koyim insan ismi üzerine kişilik kazanıyor hemde yarın ahirette ismiyle çağırılıyor
Gunesdilsah Heisenberg kötü niyetle söylesin demiyorum ama anne babanın en büyük görevi iyi bir isim koyması ahirette isminizle anılıcaz ondan dedim
Nisa01 Benimde ilk kızımın adı Erva ikincide kız olursa Eliz liva meva bunlar arasında karar veririm sanirim ama katılıyorum size anlamı çok önemli
Amineelif Gunesdilsah Sığınacak yer, yurt, mesken. Cennet’in adı. Yeşil zebercetten CENNETÜL MEVA. Kuran’da geçmektedir (Secde 19, Necm
Handebl Gunesdilsah ikra yüsra ebrar gibi isimlerde olabilir ama kendi içşne sindiyse önemli olan anlamı canım sonuçta Allah katında çağrılırken döneme uygunmu diğer çocuga uymuşmu ya da değişik isimmi denmiycek anlamı güzel olmalı ana baba görevlerinden en önemlisi de evlada verilen isimmiş
Handebl Gunesdilsah aynen canım Allah hayırlı güzel huylu evlatlar olmalarını nasip etsin sağlıklı olsunlar ayşe olsa nolur hafza olsa nolur meryem olsa nolur anlamı güzel her isim yakışır insanın evladına🥰
Gunesdilsah Handebl aynen canım amin inşaAllah tek temennimiz kendilerini hem dünyada hem ahirette kurtarsınlarda