Deletedmom232 Gunesdilsah Peygamber efendimizin halasının ismi olması lazım ancak bence bu tarz dırumlarda öyle ağır isimler yani peygamber efendimizin annesi eşinin adı gibi isimler bebeklerde ağırlık yapabiliyor. O zamanlarda kullanılan bir isim günümüzde malesef bilinçli olmayan kişiler bilmeden dalga geçecektir bence koymayın derim.
Heisenberg Gunesdilsah Anlamı çok güzel olabilir ancak okul döneminde arkadaşları tarafından zorbalık görebilir çocuklar çok acımasız çünkü. Bu durumlara birinci dereceden şahit olduğum için iyi niyetle söylüyorum. Yine de siz bilirsiniz☺️
-emel- Gunesdilsah söylemesi zor karışık bir isim okulda falan zorluk yaşayabilirsin daha kolay dini bir isim koysan bence daha iyi olur çünkü okulda diğer çocuklar böyle konularda çok acımasız oluyor
kizbebekannesii Gunesdilsah güZel isim aslında ama söylerken zor söyleniyor gibi. İlerde zorlanabilir adını kullanmakta.
Gunesdilsah Deletedmom232 bir kızım daha var onunda adı erva oda peygamber efendimizin halasının adı güzel taşıyo hanım hanımcık bir kızım var maşaAllah 😊
Gunesdilsah EbruSerdar bana öneride bulunur musunuz buda dini açıdan önerilen bir isim naif olduğu için hoşuma gidiyor
Deletedmom232 Gunesdilsah benim yeğenimin adıda erva ancak bahsettiğim ismin bilmeyenler tarafından dalgaya alınması muhtemel. Ondan koymayın diyorum ama sizin fikriniz.
EbruSerdar Gunesdilsah hafsa mina olabilir,huzeyme;sevgi dolu alcak gonullu demek,seleme,afra;Ayak değmemiş ak toprak demek 😊
Meeemoom Gunesdilsah Sare, Hafsa, Zeynep Betül , Rümeysa, Rüveyda. Rabia, bu isimler öneriliyor ve çok naif isimler
Mucizegibi Güzel bi isim canım hem sahabe ismi olması hem küçük anne anlamı taşıması gayet güzel ☺️Günümüzde modern olsun diye konulan saçma sapan isimlerden Cok daha anlamlı bence☺️
Gunesdilsah Mucizegibi dimi alev mi koyim insan ismi üzerine kişilik kazanıyor hemde yarın ahirette ismiyle çağırılıyor
Deletedmom232 Heisenberg bende bından bahsediyorum mesela Peygamber ismi koyuluyor ve ona küfür ediliyor ve yanlış geliyor bana şahsen.
Gunesdilsah Heisenberg kötü niyetle söylesin demiyorum ama anne babanın en büyük görevi iyi bir isim koyması ahirette isminizle anılıcaz ondan dedim
EbruSerdar Deletedmom232 valla bosverin dalga geçenlerin once kendilerine bakmalari lazim arastirip ogrensinler 😏
Deletedmom232 EbruSerdar Malesef bunu anlatamıyorsun mesela görümvem kızına hatice erva adını koymuş kızınca salakmısım erva diyor bunu hocalarda söyliyor o isimleri koyunca dikkatli olmak lazım