Meridaily Ayseee34 kuzum yeni gördüm mesajını öğlen yaptım testi, kurumuştu 😔 sanırım yumurtlama oldu bugün
Meridaily ikincianneolmayolundaa olmamış kuzum devam yapmaya. Benim de çok silikken birden pik oldu 2 günde hiç belli olmuyor o yuzden
Meridaily Ayseee34 30-32 gün arası değişiyor kuzum. Geçen ay çatlatma iğnesi oldum 27 gündü bu ay yine 30-32 arası bekliyorum. Nat 26 nisan gözüküyor. Senin ne zaman
Ayseee34 Meridaily canım benim dün iki çizgi aynı koyulukta çıktı bugün silik çıktı dün yumurtlama bugün çatlsma olmuş benim ama bazı kadınlarda 2 gün sürebiliyor yumurtlama süresi ben havuç yedim dün bugün öatlamış olsun diye
Meridaily Leylabngll adet 6 gün sürdü kuzum 14.gün gördüm yumurtlamayı, bugün daha koyu ama çatlama olmadı sanırım daha
yesildeniz_ Meridaily her gün aynı saatte yapın bide yiyip içtikten sonra hemen yaparsanız silik çıkar. Kahvaltı yaptıktan iki saat sonra yapın mesela ya da akşam yemeğinden sonra çayınızı kahvenizi içtikten 2 saat sonra yapın
Meridaily Ayseee34 benim bugün aşırı koyu diğer çizgi🥴 ay havuç yiyorum ben de ama inşallah çatlar ya. Zaten benim çatlama sorunum var iğneyle zor çatladı geçen ay😢
Ayseee34 Meridaily yok canım daha çok yeni ameliyat oldu o yüzden bu kadar erken toparlamaz diye düşünüyorum çünkü çok kötüydü değerleri
Meridaily Ayseee34 çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla hemen iyileşir. hızlı toparlıyorlar yakın zamanda normale döner bence değerleri. Sen hiç sıkma canını belli de olmaz çünkü olacagı varsa her türlü oluyor🥹🤲🏻
Cimcime30 Ayseee34 Bızde geçecek bu süreçten haftaya cuma ameliyat olucak değerler sınırda dedı doktor bzıe