Nymom panikprenses evet inceledim yorumlarida okudum gayet memnun olduklarını yazmişlar kullanış görünüş ve fiyat açısındanda uygun sağolun çok teşekkürler 👼🏼🎀🎉
Nymom Nilnil3535 Evet onunda Yeşil olanı hoşuma gitmişti dediğiniz gibi indirimde yakalamak lazım öneriniz tavsiyeniz için teşekkürler 💗🎀
Aysegul466 Nymom yoyko ultimate geçen hepsi buradada 7800 düşmüştü pusetiyle birlikte hala devam ediyorsa bakabilirsiniz bizde onu sipariş ettik
Ceylantt Nymom elele lula aldım beklentilerimiz aynı benim beklentilerimi karşıladı çift yönlü oluşu hafifliği katlanınca küçük olması hoşuma gitti
Nymom Ceylantt Evet evet inceledim onu da gerçekten katlanınca küçüçük kalması yer kaplamaması kaba olmaması çok iyi teşekkürler 🤍🎀🎀
Gokturkmom_ Nymom bagi neo 2 Kasım indiriminden 11 bine aldım yanına uygun fiyatlı puset aldım civilden baby enzo ile uyumluydu kullanıyorum memnunum
archiemom Nymom babymall mağazasından almıştım, oradaki indirimleri takip ederseniz bazen güzel düşüyor :) internet fiyatı çok daha yüksekti ben alırken de.
Bussbety Nymom merhaba ben mağazadan chicco goody xplus baktım hem çok hafif hem kullanıllı geldi aldım hemen . Size de öneririm . Hatta suan gri renginde indirim var chiccoda
Yogurtlupilav Nymom mamas papas occarro modelini aldım. İlk çocuğumda stokke kullanmıştım kumda bile gidiyordu çok memnundum ama hantaldı. İkinci el satışı da çok kolaydı. Bu sefer o kadar pahalı birşey istemedim. Mamas papasta güzel duruyor.