Nymom Canım Anneler araba&puset önerilerinize ihtiyacım var 🙏🏻 araştirma içerisindeyim benim için öncelik hafifliği,kumaş kalitesi ve arabaya puset takılmasi önemli tecrübeli anneler,alıp memnun kaldiğiniz araba&puset önerilerinizi alabilir miyim? (Aşırıya kaçmadan uygun fiyatli olursa sevinirim) teşekkürler 🌷🌸🌷
archiemom Nymom Bagi neo2 aldık araştırarak, tek elle çok kolay katlanıyor, katlanınca travel sisteme göre küçük ve hafif bir araba, puset takılıyor, şimdi neo big çıkmış biraz daha büyüğü o da güzel görünüyor ama bagajı düşününce neo 2 daha iyi gibi geliyor.
1pati1bebe Nymom Merhaba benim tercihim doona+i oldu Tavsiye ederim 🌸 Amerika da bunun alt güvenlik koltuk aparatı ile birlikte satılıyor. Türkiyede ayrı ücretlendiriliyor. Almak isterseniz bilginiz olsun 💗
Eliffbaby Nymom ben de Yoyko ultimate 3 in 1 bakıyorum Yoyko kalştesine göre fiyatı da baya uygun geldi bi bakabilirsiniz
panikprenses Nilayy95 evet bizde ebebek calisani tavsiyesi uzerine aldik kullanici yorumlari da olumlu yonde insallah bizde memnun kaliriz sizede hayirli olsun 🧡
Nurso archiemom ay size birsey sorabilir miyim bende bagi neo2 aldim uygun puset alacagim siz ne aldiniz
Saraylokumu 1pati1bebe Kadın uygun fiyatlı olsun diye rica etmiş siz 50.000 TL’lik bebek arabası linki paylaşıyorsunuz 😂 Şaka mısınız (20 TL de ürünün kuponu var Allah razı olsun o kupon olmasa nasıl alır insanlar 50 bin TL’lik bebek arabasını) 🥲
Kudenova Nymom ben prego mios düşünüyorum. Koldan yön değiştirmeli diye tercih etmeyi düşünüyorum. 25000 tl
Nymom panikprenses evet inceledim yorumlarida okudum gayet memnun olduklarını yazmişlar kullanış görünüş ve fiyat açısındanda uygun sağolun çok teşekkürler 👼🏼🎀🎉
Nilnil3535 Nymom maxi cosi leona 2 modelini aldık indirimde yakalarsanız düşüyor kaliteli ve sürüşü çok güzel boyutu da küçük
Nymom Nilnil3535 Evet onunda Yeşil olanı hoşuma gitmişti dediğiniz gibi indirimde yakalamak lazım öneriniz tavsiyeniz için teşekkürler 💗🎀