DuruDefne_mommy threebaby_mom 2.hamileliğim 6 yaşında bi kızım var perşembe günü ilk kontrole gidicem betam 4 binlerdeydi en son benim de.Siz doktora gittiniz mi
threebaby_mom DuruDefne_mommy benim üçüncü hamileliğim bize de süpriz oldu 5 ve 1 yaşında kızlarım var doktora da henüz gitmedim bir iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
Bayby_Mucizem Kalbimde Ilk 6 haftaya kadar ara sira oluyordu kasik agrim ama suan yok evet rahim buyuyor ama illaki agriycak diye birsey yok kuzum
ilknuri Fatma2407 benimse ultrasonda 7 çıktı ama doktorum pek önemi olmadığını şöleni bir iki gününün
Fatma2407 ilknuri peki kasıklarında Ağrı oluyor mu bende batma hissi gibi sanki iğne sokar çekersin gibi bir ağrı oluyor geçiyor özellikle akşamları uzandığım zaman
Aysekrkyn Fatmactn_6 bugün sağlık ocağına gittim yazdı ama erken daha dedi. Sanırım belli bi haftadan sonra veriliyomus prilam. Sizce sorun olur mu sizler kaçıncı haftada başladınız prilama?
Fatmactn_6 Aysekrkyn kaç haftalıksınız? Ben 5. Haftada kadın doğum doktorumdan istedim bulantım olduğunu söyledim yazdı ama erken diye bir şey söylemedi
ilknuri Fatma2407 evet çok oluyo 5 haftada daha yoğundu ağrısından iki kere hastaneye gttim normal ama doktor öyle dedi şimdi ara ara batma oluyo dinlenince geçiyo
Gizemcak ilknuri ben iki tane transfer oldum ama biri gelişti canım benim aynen öyle sağlıkla kolaylikla olsun da gerisi önemli değil bu duyguları yaşadık ya çok şükür
Fatmactn_6 Aysekrkyn ooo 7 haftalıkmış başlayabilirsin ben ilk gebeliğimde 6. Haftada başladım çok kötüydüm doktor kendisi yazmıştı zaten
Namiren Nilay01- evet ayaklarım ve ellerim zaten deli gibi şişti yürümekte bile zorlanıyorum tansiyonumda sıkıntı yok protein kaçağı yok idrar tahlilinde acaba böyle sorun yaşayan var mı normal mi ilk hamileliyim birde bilmiyorum hiç bişey
Gnypyrz Arasa gıttım hastane 6+4gunluk ama kalp atışı yoktu bebekte bekleyecez haftaya tekrar godecem