Bayby_Mucizem Kalbimde 8+3 haftaligiz sukur hersey yolunda surekli uyku hali var arada migde bulantisi var
Emiisko babyiscomings son adet tarihimim baslama gunu 28 subat Nerde hesaplarasam hesapliyim hep 5 hafta bi kac gunluk cikiyo
Kalbimde Bayby_Mucizem ay ebndede olmayınca korktum ya doktor olması gerek rahim büyüyor dedi bakıyorum ağrı yok tedirgin oldum
Bayby_Mucizem Kalbimde Ilk 6 haftaya kadar ara sira oluyordu kasik agrim ama suan yok evet rahim buyuyor ama illaki agriycak diye birsey yok kuzum
threebaby_mom DuruDefne_mommy benim de son adet tarihim 27 Şubat geçen cuma kan verdim 4700 sizin kaçıncı hamilelik doktora gittiniz mi
DuruDefne_mommy threebaby_mom 2.hamileliğim 6 yaşında bi kızım var perşembe günü ilk kontrole gidicem betam 4 binlerdeydi en son benim de.Siz doktora gittiniz mi
Gizemcak ilknuri hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım ben ikiz olsjn çok istemiştim bayağı bekledim ama nasıp tekmis
ilknuri Gizemcak saol canım şeninde tekmi ben ikiz okur diye düşündüm tek yumurtam büyüdü üzüldüm şans az diye doktorum bi tane olsun kaliteli güzel olsun bizimle olsun dedi çok şükür
Gizemcak ilknuri ben iki tane transfer oldum ama biri gelişti canım benim aynen öyle sağlıkla kolaylikla olsun da gerisi önemli değil bu duyguları yaşadık ya çok şükür
Fatma2407 ilknuri benim de 16 Şubat dı bu gün kalp atışını dinlemeye gittiğimde 7+2 diye biliyorduk ama doktor 7+4 dedi
ilknuri Fatma2407 benimse ultrasonda 7 çıktı ama doktorum pek önemi olmadığını şöleni bir iki gününün
dedimolabilirrr Merhabalar benimde 5 haftalık 2479 betam bugün ikinci defa verdim iki günde iki katına çıkmış şükür ama acayip derecede midem yanıyor benim çok etken değil mi yaşayan var mı 😅