Fatmadmr37 minikkkk_patatessss 2,5 yaşında bir kızım var güne başlama saatim tamamen ona bağlı. Genelde 8 yada 8 bucuk gibi kalkıyoruz. Gece onu 9 da uyutuyorum. Kendim de ne zaman uykum gelirse. 20 haftalik ikinci bebeğime hamileyim bende.
sedamusa minikkkk_patatessss 06.00 da başlayıp 23.30 da bitiriyorum çalıştığım için zor oluyor 30+2 haftalığım gün içinde çok uykum geliyor 🥱🤷🏻♀️
minikkkk_patatessss etkafa enerji dolu olmak daha güzel en azından ya ben sürekli kendimi yorgun halsiz bitkin hissediyorum
NurAyse_nur minikkkk_patatessss ben 7 bck ikisi okullu onlari halledip ev yemek vs. Cocuklarin yatis 9 bck benm 12
minikkkk_patatessss etkafa en iysi ben çocuk yokken bol bol yatayım nede olsa doğunca uykusuzluk daha çok olcak
Damlaozzz minikkkk_patatessss Oğlum olduğu için 8 gibi kalkıyoruz akşam 9 gibi onu yatırıp sonra keyfime bakıyorum hamileyken bende çok uyuyordum 🫠🫠🥲
Krystal minikkkk_patatessss 29.haftadayiz Havalar güzel olduğundan her yaz başlangıcı erken kalkarım güne doymak için.😊7de kalktım.. akşam da genelde 1de falan yatıyorum.🤭
Geleneksel1anne minikkkk_patatessss 3 yaşında oğlum olduğu için sabah 7 de mesai başlıyor akşamda kendime zaman ayırmak istersem en geç 12-12:30 da falan yatarım. Ama çok yorgunsam 10:30 da falan bayıılmış olurum😂
minikkkk_patatessss Geleneksel1anne böyle bir yorumdan sonra gidiyorum az kestirmeye doğunca uyutmicaklar 😂
etkafa minikkkk_patatessss bence de uyu dinlen iyice ama her çocuk huysuz olmuyor kuzum çocuğa göre de değişiyor 💖
Krystal minikkkk_patatessss Teşekkürler ama yanlış yazmışım.20 yazacaktım. İnşallah 29.haftalarda da enerjim olur 🤭
minikkkk_patatessss etkafa ya bir sorum olcak bu doğum ilk doğuma 5000 verilecekmiş ya o doğum oluncamı başvuruyoruz nasıl oluyor biliyor musun