5_erkek_annesi minikkkk_patatessss sabah 8.30 da başlıyorum sabah gecede 12 de yatıyorum uykum gelmez uykuyu normalde de sevmiyorum 😌😌22 haftalığım gebeliklerim de uyumam öyle
minikkkk_patatessss 5_erkek_annesi keşke bende öyle olsam ben şimdi mesala uyandım ya gözüm hala uykuda ama evde bir dünya işim var doğuma kaldı 10 hafta daha sadece park yatak aldım alınacak hazırlanacak yapacak çok iş var ama benim halim yok
Esma006 minikkkk_patatessss 25.hagtadayim uyuyamıyorum sıcak basıyor uyudigumda klktigimda sanki biri beni dövmüş de sabaha kadar 😂
5_erkek_annesi minikkkk_patatessss ay kıyamam bişey olmaz yat uykun gelince 🫣ben oldum olalı yatamıyorum
bravo61 minikkkk_patatessss 32 haftalık gebeyim 10-12 gibi gece yatıyorum sabahta 7-8 civarı uyanıyorum :) Gece bir sağa dön bir sola dön uyanıyorum arada ama şükür ki geri uyuyabiliyorm😅😅
minikkkk_patatessss 5_erkek_annesi ama insanın dengesi bozuluyor bu sefer gece yatamıyorum iş bitmiyor çocuk olumca nasıl düzen olcak bilmiyorum
gunesveguney minikkkk_patatessss Çalıştığım için mecbur 8.15-8.30 gibi başlıyor gün 🤭 Akşam da 11-11.30 gibi uyuyorum 26+4 üm
5_erkek_annesi Aysktr minikkkk_patatessss çocuk olunca ister istemez oluyor düzen, canım zaten ilk aylar olmaz düzen bebeğinde gecesi gündüzü bir olmuyor kendine hobi edin uğraş uykunu aç
minikkkk_patatessss etkafa enerji dolu olmak daha güzel en azından ya ben sürekli kendimi yorgun halsiz bitkin hissediyorum