TgceeS Merhaba kızlarr 😊 Gop Avrasya hastanesine yeni kadın doğum doktoru gelmiş Fatma Bozkurt diye. Bilen var mıı nasıl bir doktor yaklaşımı ilgisi vs. tavsiye eder misiniz ?
Hafizzeynep TgceeS ben Ayşe ekin diye birine gittim hiç ve hiç memnun kalmadım. Diğer doktorları bilmiyorum ama bu kadını asla tavsiye etmem. Avrasya’yı çok beğeniyorum. Yeni olduğu için temiz ferah tam istediğim gibi ama aradığım doktoru bulamayınca mecbur değiştirdim yoksa Avrasya harika. İmşallah yeni gelen doktorlar iyidir
Zmcnsgnc Kendisi benim eski doktorum çok memnundum ılımlı sevecen biri. Beylikdüzünden geçti. Hastane değişikliği yaptığı için devam edemedim
TgceeS Kızlarrrrr randevum haftaya hala gitmedim ama yeni bir doktor daha gelmiş Avrasya ya Gülfem Şişmanoğlu diye Acıbadem hastanesinden gelmiş daha önce bu doktora giden var mı bilen pekiiii ?? Ona göre haftaya ya Gülfem hanıma ya Fatma hanıma gidicem 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
MLK TgceeS ilk gebeliğimde olduğu gibi şuanda atilla beye gidiyorum avrasyada. Çok doktor değişti kadın doğumda sürekli yeni birileri geliyo sabit kalan tek isim atilla bey kesinlikle mükemmel bi doktor kendisi tavsiye ederim👍🏻
TgceeS MLK evet gerçekten 4.ayıma girdim bende bi doktorum olsun istiyorum baştan sonuna kadar ilgilenen sürekli değişmesi hiç iyi olmuyor malesef🤷🏼♀️ Atilla bey iyi diyorsunuz ay bakalım hangisine gidicem artık bende bilemiyorum😀
Kereminannesihtc MLK gercekten memnunmusunuz ? Ben 1 kere baktim. Hizli hizli ultrasona bakip detayli anlatto ama 5 dakka felan surdu. Acelesi vardi gitmesi gerekiyordu. Cok sert gorunuyo . Soru sorunca cevap veriyo evet baska yoksa gule gule modu Ben mi yanlis anladim bilmiyorum
MLK TgceeS zaten gidip geldikçe anlarsınız atilla bey en yoğun doktor ben hep gözlemlerim mesela her gidişimde diğer doktorlar boş otururken Atilla beyin kapısı dolu bir dakika boş vakti olmuyo araştırırsanız zaten iyi şeyler duyarsınız
MLK Kereminannesihtc mutlaka kötü bi gününe denk gelmişsinizdir kesinlikle işini iyi yapan bi doktor evet her zaman inanılmaz şen şakrak bi modda değil ama genelde güleryüzlüdür özellikle şu sıralar kapısında devlet hastanesi gibi sıra olmasından anlıyoruz iyi ve tercih edilen bi doktor olduğunu tabi tercih meselesi sevmemişte olabilirsiniz
Kereminannesihtc MLK ya sevmekte degil az bi gulumsese bana yeter oyle bi insanim. Bir de 5 dakka ultrasona bakilabilirdi. Videoya cektigim icin biliyorum 1.30 dakika bakti
Derinnge34 Kereminannesihtc aa kesinlikle yoğun yada acil işi olduğu bir zamana denk gelmişsinizdir. Atilla bey çok iyi bi doktor bize ultrasonda biz sormadan herşeyi tek tek anlatır espri yapar gülüşürüzde ben odaya girince gerçekten yüzüm gülerek çıkmışımdır hep
Derinnge34 Hafizzeynep dediğiniz doktor gitti zaten ama eğer eviniz yakınsa hastaneyide beğeniyorsanız kesinlikle atilla beyi tavsiye ederim. 1 saatlik yoldan geliyorum iyiki bulmuşum canım doktorum 🙏🏻☺️
TgceeS Hafizzeynep ben Ayşe ekin hanımı sevmiştim güler yüzlüydü ikinci üçüncü gitmemde daha da iyiydi tabi ama gitti evet yeni doktorlar var evet gülfem hanım gelmiş onun için de iyi diyorlar haftaya Salı yada Çarşamba ona randevu alıp gidicem isterseniz o muayeneden sonra doktor hakkında düşüncelerimi yazabilirim 😊
Kereminannesihtc Derinnge34 tamam insallah bidahaki gittigimde gulen yuzunu gorurum😊 ikili test icin gidecegim bakalim