Mavisannexl melike_akdag 30 hafta olduk bu hafta yıkayıp ütüleme faslına yavaştan başladım çünkü bu zamana kadar çok enerjik ve aktif olmama rağmen 2 gündür sanki vücudumu taşıyamıyorum
Nur_Erdugan53 melike_akdag Valla ben 34 haftalık oldum Hala eksiklerim var Ve hala çantam hazır değil nasıl yapacağım bilmiyorum o kadar ağırlaştım ki üçüncü çocuk olmasına rağmen bu hafta değil bir dahaki haftaya inşallah hallederim bu hafta Doktora gidip geleyim kendi kendime diyorum Bakalım ne zaman halledeceğim kıyafetlerini bile yıkamadım🤷♀️
Htclk Ben 24+5 haftadayım odası bitti ufak tefek şeyler kaldı kıyafet yıkama ve çanta hazırlığını son ana bırakmıcam ne olur ne olmaz diye
irem41- melike_akdag 34+5 oldum bugün 5 Gün önce tğm eşyalarını yerleştirdik odasında dekorasyon eksiği kaldı sadece onları da bu hafta tamamlayacağız inşAllah.Hastane çantam da hazır sadece gecelik ve pijamalarımı yıkayıp ütüleyip koymak kaldı.Hepsi sağlıkla gelsinler inşAllah💙
Kandemirs melike_akdag 37+5 im bugün yıkamaya başladım ilk çocuğumda 30 haftadan başlamıştım toz olmuştu şimdi direk hastaneye gidicekmişim gibi ağırdan aldım
Minikmucizemmm26 melike_akdag ben 31 haftalıkken yıkayıp ütüleyip yerleştirdim 34 haftalıkken de hzstane çantasını kapattım. Ne kadar ertelerseniz o kadar zorlanırsınız. Ben 33-34 haftalıkken gayet iyiydim 35 ortalarına doğru ağırlaşmaya başladım ama herkeste bir olmuyo kimi erken ağırlaşıyo o yüzden ufak ufak başlayın bence
Mrvekrc 34.haftada annelerin destegiyle her seyi halletmistik. Kayinvalidem utuleri, kendi annem biberon sterilazasyonlari vs. ben sadece yerlestirme yaptim. Ama eger yalniz yapacaksaniz kesinlikle 30a kalmadan her seyi bitirin
bade25 melike_akdag 32 haftalığım yıkamıştım kıyafetleri bugün artık ütüleyeyim dedim ama sırtım belim ağrıyo yapılmıyo yani şimdiden yapın rahatlayın
Tinkivinkidipsi melike_akdag 30.haftam 32-33 gibi başlayacağım erken doğum riskim olmasa 34-35te başlardım
Bebetommveben Nesrnn merhaba bende uyuza yakalandım hamileliğimin başından beri size hangi ilaçlar yazıldı ve geçti mi krem kullanıyoruz geçiyor sonra tekrarlıyor tamamen nasıl kurtulabiliriz acaba
Mmirel Bebetommveben wilkinson pomad var kokusu rengi falan baya kötü ama etkisi çok iyi ilk kullanımda kaşıntıyı alıyor evdeki herkesi tedaviye başlatmanız gerekiyor 3 gün boyunca sürüyorsunuz her yerinize sonra banyo yapıyorsunuz 1 hafta sonra tekrarlıyorsunuz tedaviyi hamililelkde kullanım için doktordan bilgi alabilirsiniz ama cidden çok iyi bir krem
Nesrnn Bebetommveben öncelikle çok geçmiş olsun ben 27. Haftadan beri kaşınıyorum ama doktorlar gebelikten kaynaklı veyahut gebelik kolestazı olabilir denildi yapılan testlerle de hıc bırı olmadığı cıktı cıldıyeye gıttım 2 farklı doktor uyuz teshısı koydu tabıı gebelikten kaynaklı ılaclar sınırlı supheyle kullandım kwellada excipial ıkı losyon verdı doktor verdikleri gun kullandık simdi 1 hafta dolduğunda 2. Doz seklinde bır daha kullanıcaz eşimle tabı yogun olarak bende var eşimde cok bısey yok ama doktor cok uyarılar yaptı siz nasıl bır yol izlediniz
Mmirel melike_akdag yok kız minicik kıyafetler ne kadar çok aldın bilmiyorum ama oturarark yaparsan en fazla 2 saatini alır
melike_akdag Mmirel bencede zaten annemler yardım edecek çok almadım sadece ihtiyaçları doğduktan sonra alırım dedim süslü elbiseler falan
Mmirel melike_akdag ben toplam ↉ ay 9tane tulum(uyurken giydirmelik) 3 tane alt üst takım 4 tane elbise 1 tane mont gibi bir ceket aldım kendim de tam tulum ördüm hastane çıkışında üşümesin diye giydirmek için elbiselerde çorap da vardı bir de 3 lü şapka aldım