NurAyse_nur melike_akdag kizlar o zaman bana da fikir verin bu konuda iki cocuk var ikiside okullu dogum okulun acilma zamanlarina ekim kasim gibi denk geliyor hazirligi sizce ne zaman yapsam suan 9 haftaligim ama benim karnim cikti bile yatarken yastikla yatiyorum düşünün daha simdiden boyleyim ne zaman uygun olur cok erken hazirlamakta icime sinmiyor ama geçe kalip zorlanmakta istemiyorum
Rafaelli melike_akdag 35de bitirdim odasınıda temizliyide,ütüsü kiyafetialınacaklari 1aya hepsi bitdi, saglıklı dogumlar herkese)
Elis27 melike_akdag sizin haftabizda başlamıştım. Yıkayıp ütüleme yapmıştım çantamida 35 haftaya kdr tamamladım şuanda hazır bekliyoruz 37+6
Nesrnn Haftaya bırakmayın derim. 30 da tamamlamamış sızın ıcın ıyı olur rahat edersiniz daha da agırlaşmadan
sedamusa Merve_kucuk bende 30+2 hala başlamadım tozlanır diyorlar emin olamıyorum dolabında tozlanmaz sanırım 🌸🤷🏻♀️
Esma006 melike_akdag tek odamız eksik 25 haftaligim bir aylikken almaya başladım hissiyatten mıdır nedir erkek kıyafetleri aldım hep
Ozgenur_lmcu19 melike_akdag 30 haftalıkken kıyafetleri yıkayıp ütüledim ama zorlandım ister istemez bence 30 hafta geçmeden yapılması lazım 🌸
Citirmom melike_akdag Çok erken yapmanın anlamı yok durdukça tozlanır Diye düşündüm, 35’te yıkadım ütüledim bohçaladım. 38’de odasına yerleştirdim
Meltemanneolsun 23+2 yım 35 den sonra yıkamayı düşünüyorum şimdi erken bence tozlanir kirlenir falan hem kardeşim gelecek o zaman ona kitlicem 😂😂
Rmys0 melike_akdag ben 35 deyim hala eksk var cok pişmanım erken yapmadıgıma hemen yoruluyorum hic beklemeyn baslayın derim
Atlasin-Annesi Rmys0 evetttt kesinlikle katılıyorum kızlar biran önce başlayıp bitirin 32 den sonrasına bırakmayın
Seymaaa05 melike_akdag 29+4 üm bende şu an da bile ağırım ama bu ay sonunda yapmayı düşünüyorum inşallah 🤩
Selim_Alparslan melike_akdag Valla ilk gebeligimde 10. Haftada A dan Z ye her şey hazırdı. Şimdi ise hiç bir hazırlık yok . 16 haftanın içindeyiz. Ikinci de erkek zaten her seyi hazır abisinden. Sadece cici bir hastane cantasi hazırlarım 32 de falan 🫠
Zeynoaley melike_akdag 28 haftada yıkadım ütüledim astım ama hastane çantasını henüz hazırlamadım daha alacağım eksiklerim var çünkü onları da tamamladıktan sonra çantamızı hazırlayacağım 29+2 yiz bizde 🌸🦋
hamcokelek33 melike_akdag 30dan sonra yapmaya başlayın çok ağırlaşınca çok zor oluyor, hele yanınızda yardım edecek biri yoksa… bide nolacağı hiç belli olmuyor erken vs gelme durumuna karşı en azından hastane çantasını hazır edin dursun
Elmasekeri1 melike_akdag bende 29+2 bende aldım çoğu şeyi ama yıkayıp utulemedim daha Nisan sonu düşünüyorum hastane çantası hazırlamayı
merhid 26+1 haftalığım ayakta kalınca çok ağrım oluyor o yüzden dolap yaptırıyoruz gelsin hemen başlıcam son haftalarda çok zor olur geçe bırakmamak lazım bencede,birde tam temmuza yaza geliyor doğum diğer 2 çocuğumun yazlıklarında çıkarıcam baya iş var☺️
Cgzz Ben 33 deyim iki gün once odanın camlarını falan sildim temizledim mobilyalar gelcek yarın onu beklıyorum. Yardım isteyebılceğim kimse yok kımsede teklif etmedi zaten her seyi kendım yapıyorum
burcuyilmazzz38 melike_akdag 32 de kıyafetleri ütüledim yıkadım eksikleri aldım suan 36 hafta bitmek üzere canta hazır