Happyka [silindi] benim büyük kizimda kullanmıştım , 5 gün ver demişti vermiştim, zaten hemen etki etmez , kaç kun dediyse o kadar gün vermelisiniz
[silindi] Happyka 5 gün dedi canım 7 gün oldu geçmedi 10 gün kullan dedi bugün ama bugünde atesi çıkınca hiç bir etkisi olmuyor gibi hissediyorum boşuna evde vakit kaybediyorum sanki
[silindi] HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI çok teşekkür ederim canım sizinki de tedavi olurken bu sekilde kötüye gitti mi normal mi bu süreç bilmiyorum
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI [silindi] yok kötüye gitmemesi lazım yavaş yavaş düzeliyor ama kötüye gidiyorsa yatış gerekir
Beri-4835 [silindi] Benzer durumda 14 15 aylıkken yatış verdiler 1 haftada zor topladı malesef. Sürekli serum ve hava almıştık. Yürümeyi unutmuştu çocuğum 1 haftada yazık🥹
Happyka [silindi] nane limon ihlamur kekik kaynatıp onuda verin , ben küçük kizima öyle veriyorum önlem amacli 2 3 kaşık
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI [silindi] anladım canım havalar etkisini yeni yeni göstermeye başlar ateşi takip et düşmezse acile götür tekrardan bu aylar için tehlikeli ateş
Happyka [silindi] yaşadım büyük kizimda ortanca kizimda , ilaclar hemen değil 3 günden etkisini gösterir, birde 1 çay kaşığı dediysa o kadar ve aynı saatte verilmeli yoksa etkisi olmaz
Oyku3005 [silindi] benim kızımda oldu öyle bi ara başladığı ilk gün götürüp iğne vardurduk ilaç verdi geçti geçmiş olsun
Oyku3005 [silindi] 3 yaşına giricek ama her hastalansığında iğne yaptırırım küçüklüğünden beri ilaçla çok uzun sürüyor kendi iyiliği için sonuçta çok ateşi varsa da fitil katıyordum Doktor’un dediği kadar 😊
[silindi] Girlmama götürdüm canım sol taraf tamamen kapanmış dedi,kendi memleketimizde değiliz Dr si yok maalesef burda devletteki 2 Günlük nefes açıcı iğne verdi serum ve buhar verildi