Gkhnm97 melegiminannesi ayy canm bnm ya bnde o elektrgi senden aldim zaten iyi biri oldugunun dedigin gbi egolu oluyor bazi kisiler Allah razi olsun senden tanisalim o zaman nerelisin ne kadarlim evlisin canm🙏😍❤😘
melegiminannesi Gkhnm97 1 bucuk senelik evliyim aslen azeri göçmeniyim araplıkta var ama kütüğün kilis ❤ 23 yaşındayım ben 😀 8 haftalık bir fasulyem var ❤👼 sen anlat bakalım madem elektrik aldık birbirimizden tanısmak gerek 😀
Gkhnm97 Asyayanc_18 anladim canm uygunmus bnde deniyim olmazsa inofolic var bide canm o 75 tl falan diyorlar
Asyayanc_18 Gkhnm97 Al kuzum değeri yüksek olsun sabahları tok karnına :)) Hakkında hayırlısı olsun 😘♥️
Gkhnm97 melegiminannesi aynen canm bnde 21 yasindayim bir buck yillik evliyim kutahyaliyim kutahyada oturuyorum oyle calismiyrm evdeyim 😍❤❤❤😍
melegiminannesi Gkhnm97 sen baya erken evlenmişin daha dur bi hemen öyle çocuk isteme diyecegim ama sende benim gibi olduğun icin boşver gitsin sallama kimseyi sen ve eşin karar vermissiniz dimi ayyy ne derlerdi banada eşim zaten ilk zamanlar istemiyodu 😀
melegiminannesi Gkhnm97 ben şimdi bu hesabı silip daha doğrusu kapatıp başka bir.hesaba geçiş yapıcam kuzum ben seni takio ederim ordan buluşuruz post icinde bekle 😀
Gkhnm97 melegiminannesi bizde ilk zamanlar istemedik canm 7 aydr istiyoruz ilk evlendigimizde hemen olcak zannediyrz ama olmuyomus canm ya o yuzdende cok geciktirmemek lazm😊😍😁
melegiminannesi melegiminannesi kuzum ismimi değiştirdim hesabı değil ben kevser sana moral veren arkadaş 😀
melegiminannesi Gkhnm97 ya bi yerde yorum yazdım millet üzerime saldırdı bende sinirlendim o yüzden anlık karar bide eşim kıskanc isminle kullanma dedi o yüzden aaaa aklıma bisey geldi ben sohbet postu acıp seni etiketliyim ordan devam edelim olmazmı 😀