Gkhnm97 şöyleki 1 sene boyunca hep istedim hepte hamilelik belirtisi yaşadım hamile oldugum ay tek farklılık gece yemek yiyen biri değilim gece yarısı rüyamda muz görüp uyanıp evi talan etmistim ve muzu oturup afiyetle yemistim ama yine de hamileyim demedim hic gercekten cünlü eşimle ben yumurtlama günlerini değerlendirdikten sonraki hafta domuz gribine yakalandım ve 40 derece ateşle hastaneye gitrim 3 gün o 40 derrce ateşei cektim ve dedimki bu ayda umutlarını kes kevser arası 1 hafta sürmedi eşim test yapsana dedi hic ihtimal vermedim bak yemin ederim aldım testi nasıl olsa cıkmayacak diyio yaptım ve o kadar önemsemedim ki testi kahvaltıdan sonra yaptım bi bakrım silik cizgi yok artık dedim 2 günnsonra bidaha test yine silik cizgi ama daha koyu en son dedim ulan bu marka yanlıs gösteriyor baska marka aldım 2 gün sonra bidaha yaptım ve ben ilk testi yaptıgımda adetime 5 gün varken baya koyu cizgiydi en son dedim kanda baktırcam gittim kanda 103.7 yuh dedim yine inanmadım dış gebeliktir dedim 2 gün sonra bidaha kan verdim 384 yine inanmadım 2 gğn sonra bidaha kan verdim 6546 oldu o gün kendi kadın doğumcuma söyledim gittim ve kesemizi ve bebeğimizi gördüm ama yine hamileyim havalarına girmedim cünkü kalbini duymam gerekti bugünde nasip oldu bum bum diye kalbini duydum ve fasulye olmustu artık bebeğim ❤yani surdan anlaki ne zamna takmazsan kafana o zaman gelecek sen en zor zamanında sana gelecekkkkkkk umutlanmada umutsuzluğaffa kapılma tam ortasınfa dur verirse rabbim verir alırsa da o alır ben suan bile hala doğurana kadar diyecegim ve inanmayacağım hamileliğe cünlü ne olacagı belli olmaz be kuzum ❤