Sssbbbs Arkadaşlar oksapar 4000 ve coraspirin 100 lük ilaç kullanan var mı? Bazı yerlerde ikisinin ağır geldiğini kanama yaptığını yazmışlar
yesildeniz_ Sssbbbs coraspin kaç mg dı bilmiyorum ama ben ikisini beraber kullanmıştım. Kanamam olunca coraspini kesmiştim.
mrp2023 Sssbbbs oksapar 6000 + coraspin kullanıyorum çok şükür bi kanama yaşamadım doktorum bu şekilde verdi
Alone Sssbbbs bütün gebeliklerimde kullandım. Corasprin i 34. Haftaya kadar oksapar ı doğuma kadar kullanıyorum. Sorun yaşamadım
Sizdenbirii1 Evet bazılarında kanama yağıyormuş yaptığı zaman genelde hapı kestiren doktorlar varmış okuduğum kadarıyla
Sssbbbs Sizdenbirii1 evet bende bugün başladım iğneye öyle sorun olunca hapı bıraksam mı diye düşünüyorum
Sizdenbirii1 Sssbbbs doktora sormadan bişi yapma bence canım herkeste aynı sorum olmuyor kan pıhtılaşması mı var kaç haftalıksın
yesildeniz_ Sssbbbs doktorunuza sormadan kesmeyin. Ben kesince kanamam durdu ama bi hafta sonraydı sanırım kalbi durdu bebeğimi kaybettim. coraspine tekrar başlamalıydım bebeğe kan akışı durmuştur belki de diye düşünüyprum hala
Hll96 yesildeniz_ kaçıncı haftada oldu kaybınız. Sadece coraspirin mi kullanıyordunuz. İğne ile birlikte mi kullanıyordunuz. Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız.
tahamommy yesildeniz_ geçmiş olsun bence onunla bi alakası yoktur iğne ve hap kullanmasına rağmen yine bebeğini kaybeden çok insan var. Rabbimin emaneti onlar bizi cennetinde bekleyecekler. Sağlıksız olunca ne yapsak da tutamıyoruz onları, ama inanın sağlıklıysa gece gündüz sırtında taş taşısan alacak nefesi varsa dünyaya geliyor🌸 inşallah tez vakitte rabbim tekrar nasip eder 💓
Irem5858 Canım ben ikisinide kullanıorum hem iğne 4000 lik hem coraspin 100 lük ilk haftalarda lekelene oldu kesmeedik progestan kullandım 10. Haftalardada kanama alanı leke geldi yinr kesemedik yine progestan devam ettim
Sssbbbs Sizdenbirii1 evet 3 kimyasalım oldu öncesinde şimdi 5 haftalık oldu keseyi gördüm ilk defa bir homo bir hetero genim var
Biranneikibebe Sssbbbs benim burun kanamam oldu ikisini kullanıyorum pıhtılaşmam yok ona rağmen bıraktırmadı doktorum. Kanamanız olursa haber verin doktorunuza o sizi yönlendiriyor öyle durumlarda ama kendiniz bir ilaç düzenlemesi yapmayın 😌
Ebruebos Bende kullanıyorum.6-8 hafta arası lekelenme yaşadım progestan kullandım geçti. Coraspini de 3,4 günde bir alıyorum midemi bulandırdığı için doktorum öyle almamı söyledi 14. Haftadayım hiç kanamam olmadı.
Sibelingo Sssbbbs ikisini beraber kullandım hiç kanamam vs olmadı çok şükür ama artık doktorum coraspirini kesti.
tahamommy Sibelingo merhaba kaçıncı haftada kesti acaba birde iğneyi ne zamana kadar kullanıcakmışsınız bi bilginiz var mı