Eylul1999 Arkadaşlar merhaba 6 haftalık hamile olarak yeniden buraya dönüş yaptım. Korunurken hamile kaldım dün ogrendim aslında çok mutsuzdum ama bugün görmeye gidince duygularım biraz değişti. Oğlum 17 aylık bu arada 🙏🏻
Daisyy000 Eylul1999 Hangi yöntemle korunuyordunuz? Hayırlı olsun 🌸 Ne güzel yaş araları az olacak, arkadaş gibi olacaklar
ayseayseaysee Eylul1999 benim de doğumuma az kaldı ama en çok korktuğum şey erken gelen plansız bir gebelik… korunma yöntemi olarak aşı düşünüyorum daha doktorumla görüşmedim ama sanırım koruma oranı yüksekmiş
mervemurat16 Eylul1999 düzenli regl oluyormuydunuz benim iki aydır gecikiyor ara ara korkuyorum her defasında kızım 14 aylık.Testmi yaptınız kan mı verdiniz gebelik için
Melissayda @Eylul1999 ay bende senin gibi olmuştum ilk öğrenince ultrasonda görünce her şey değişiyor 🥰 senin oğlun yine büyükmüş o zamana kadar büyür. Benimkilerin arası 18 ay olacak Allah yardımcımız olsun canım ☺️
Seymaaaggg Melissayda yaaa benim de kızım 24 aylık hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı bir türlü kabullenemiyorum
Gizem111 Melissayda ay zor olur mu acaba benimde oğlum 8 aylık ve bende yeni hamile olduğumu öğrendim araları 16 ay olcak 😂😂😂
Eylul1999 mervemurat16 iki ayda 20 gün hastaydım öyle diyim size duzensizdi test yaptım dün hemen çıktı bugünde ultrasonda gördük
ftmdyn22 Eylul1999 yaa hangisini kullanıyordunuz bende 2 yıl kullandım ama çok şükür bir şey olmadı düzensiz mi aldınız acaba 😌
Seymaaaggg Eylul1999 aşkım sen bensin kızım tam 24 aylık hiç beklemediğim anda hamile kaldığımı öğrendim ve hala asla kabullenemiyorum
Canselly Eylul1999 benimde kızım 31 aylık ve 10 haftalık gebeyim kafam o kadar karışıkki duygularım karman çorman sevinemiyorum sanki
Eylul1999 Canselly sizin ki yine büyükmüş doğana kadar da büyüyecek benim ki dogdugunda 2 yaşında yeni olucak 🥺😓
Eylul1999 Seymaaaggg aaa hadi hayırlısı neler bekliyor bizi bilmiyorum korkuyorum eşimi görsen yemek bile yaptirtmiyor göz boyuyor 😂😂😂