Ranni Htccndn yap kız yap gerçi çocuktan sonra bakım anlayışımda değişti öncedendi o bakımlar şimdi rahat bir duş bir saçımı şekillendirmek iki maske o kadar eskiden öyle miydi hey yavrum hey 😅😅
Htccndn Ranni Ayyy demi ya eskiden neler yapardık neler bende öyle bir duş alsam kendimi zaten dünyanın en bakımlı insanı zannediyorum 😂😂
Htccndn Begm_01 Oyy maşallah son zamanların haklısın bende öyle olmuştum ama inan korkulacak hiç birşey yok 🥰❤️
Begm_01 Htccndn dün doğum hanede bir kadın baya ağrı çekerek bagırıyordu umarm benze öyle zorlanmam bilmiyorum cidden
Ngsngetnsgng Ranni evet gerçekten öyle 18 ay olduktan sonra başladı ve hala bitmedi uyku gerilemesi kıyafet yemek vs vs o kadar çok konu var ki baş edemediğim gün içinde en az bir saat yürüyüş yapıyoruz asla yorulmuyor asla uyumuyor gerçekten çok fena
Htccndn Ranni Ayın 13 ünde 6 aylık olucak canım bu ay atak haftasıymış sanırsam hem diş çıkartıyor hem atak haftası kucaktan hiç inmeyim diyor kollarımı hissetmiyorum artık
Ranni Htccndn maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin 🌸 valla artık saldım ben 😅 28 yaşındayım ben hala atak döneminden çıkamadım el kadar bebe napsın
Htccndn Ranni Teşekkür ederim canım benim vallaha benimde salmalarıma az kaldı 😂 bende 26 yaşındayım ama gerçekten yaşlandığımı hissediyorum dizlerim ağrıyor belim ağrıyor 😂 kollarımı hiç söylemiyorum bile 😂
Ranni Htccndn valla 2 yaş çocuğumla ikinciye hamileyim oda doğsun hunimle gezerim gibi çürüğe çıkmama çok az kaldı 😅
Begm_01 Htccndn gümüşhane devlet hastanesi dün gece gitmek zorunda kaldım doğum hanede nst bağlandı kadın bagırması kulağımdan gitmiyor 3 gün normal doğum içi. Bekletmişler Kı artk dayanamıyorum diye inliyordı ☹️
Nurellaaaaaaa1212 Htccndn kızı uyutup bi duş alıp yatıcam yarın da ikinci bebişi görmeye gidicem inşallah