cakirbebek Htccndn eşim 4-12 .. 2 yaşındaki kızımı ayağımda sallayarak uyutuyorum ve 5 haftalık hamileyim sürekli uyaniyor. Az önce onu düşünüyordum bende karnım daha da buyudugunde nasıl sallicam diye 😂
Htccndn Meral_63 Geçmiş olsun canım benim karanlık sessiz biryerde uzan belki iyi gelir canım bol bol dinlen
Htccndn cakirbebek Ahaha Allah bağışlasın canım sağlıcakla al kucağına Allah yardım eder canım eşinde biraz yardımcı olur 🥰
Rafaelli cakirbebek ben bir kac kere yanıma uzatarak uyutdum ,sonra bıraktı kendılıgınden ayakta uyumayı
Ngsngetnsgng Htccndn Saat başı gelen sancıyla baş etmeye çalışıyorum aynı zamanda iki yaş annesi olarak kafayı yememek için de Allah’a yalvarıyorum 😂😂
Seyma0323 Eşim gece mesainde, 2 yaşında oğlumla evdeyiz. 23 haftalık hamileyim karnım bugün sürekli sert 🥲 bugün çok sıkıldım
Htccndn Seyma0323 Hepimizin eşi çalışıyor sanırsam benimkide gece gelicek bende köpüşümle oğlumla baş başayım 🥰 o haftalarda sanırsam kasıyorlar kendilerini ondan sert oluyor benimkide öyleydi çünkü
Ranni Htccndn yap kız yap gerçi çocuktan sonra bakım anlayışımda değişti öncedendi o bakımlar şimdi rahat bir duş bir saçımı şekillendirmek iki maske o kadar eskiden öyle miydi hey yavrum hey 😅😅
Htccndn Begm_01 Oyy maşallah son zamanların haklısın bende öyle olmuştum ama inan korkulacak hiç birşey yok 🥰❤️
Seyma0323 Htccndn evet benim önceki gebeliğimdede böyleydi :( ozaman erken başladiydi 16 haftalıkke, bu sefer geç başladı. Olmasa tekrar magnezyum kullanicam