DidemUmut NecdetMerveKaragoz gamze_gbdk bende pcoslu biri olarak size umut vermek isterim okuyunca çok üzüldüm son umudum falan demeler yaa daha çok yenisiniz gerçekten yaa bende 2 buçuk senenin sonunda hamile kaldım zaten bir sene olmadan doktorlar asla tedavi uygulamıyor normal karşılıyor bu şekilde çok düşünüp milletin lafını takarsanız daha kötü olur hiçbir sorununuz yok dua edin şükredin daha çok erken olacaktır inşallah lütfen böyle takmayın benim kendime yaptığım en büyük iyilik buydu kimsenin dediklerini takmadım derrt etmedim kimse hamaratlikla hamile kalmıyor bu bir iş değil becerilsin yani sizin tedaviniz rahat olmak kimseyi takmamak dua edip olacağına kendinizi inandırmak Rabb’im nasip etsin
NecdetMerveKaragoz [bilinmeyen] doktoruna danış bence ben sordum dün hatta kullandığım ilaçtan olabilir dedi ilaçı kesti bakalım azalacak mı
Gozde Pamuğa gül suyu damlatıp yüzünüzü ve boyun bölgesini uyumadan önce silerseniz sebum fazlasını alıyor hem kurutmuyor cildi. hormon değişimlerinden dolayı aşırı yağlanma ciltte parlama oluyor maalesef