GezenTavuk_2 Dilaraclkalav cidden ya iç sesimi çıkardınız yani Annem ümitle ne umutla evlat bekleyen insanlar var Evet onların da heyecanını anlayabiliyorum ama çizgiyi gördüysen demek ki hamilesin kan ver ve kesinleştir kendin için burada Müjde verebilirsin hamileliğim kesinleşti hamileyim diye ama çizgiyi gördükleri halde buraya atmaları beni de çok üzüyor evladım olmasına rağmen
GezenTavuk_2 Parinas tebrik etsem onu etmem aklıma şey geldi adam diyor ya çocuğu biz yapıyoruz hanımı tebrik ediyorlar 🤣
GezenTavuk_2 momBg evet ben ya ikinci için uğraşıyorum ve riya çizgiler görmekten kör oldum böyle gördük e içime ukte oturuykr
Dilaraclkalav GezenTavuk_2 başınız sağ olsun 💐 benim de bir kaybım bir de boş gebeliğim var çocuğum yok bir şeyleri araştırıp bazen moral bulmak bazen birilerini bir şeyler için teselli etmek bazen bişeyleri paylaşmak için giriyorum buraya ve öyle postlar canımı sıkıyor
Girlmama Dilaraclkalav katiliyorum size onemli bir post acilinca bakilmiyor ama bahsettiginiz postun alti “evet,hamilesin” yorumlariyla dolup tasiyor…
bhtrolcay Dilaraclkalav Gerçekten haklısınız👏🏽👏🏽 bide şu 7 8 9 haftalık ultrason fotoları atıp tahmin edermisiniz gibi postlar görmekten çok sıkıldım anlam veremiyorum.
Tuba123456___ Dilaraclkalav tek o çizgiler değil. Dr cvp vereceği şeyleri bile burda sormak her gebelik her ilaç veya tedavi hastanın kendıne hastır
[silindi] Dilaraclkalav sizce hamilelik varmı diye sormaları yanlıs baska bi etiket altında hamileyim şükür herkeze nasip etsin vs gibi seyler yazsalar anlayısla karsılanır ama dediğiniz gibi acaba hamilelik varmı diye sorulması sacma geliyor bana da
Rumeysaozcann Dilaraclkalav birdeee bebeğin kilosunu öğrenip bebeğim sizce zayıfmı diyip fikir almalarını anlamıyorum zaten doktor iyiyi kötüyü herşeyi söylüyor ne gerek var bebeğe kilo aldıracak şeyleri bilmeyen yoktur ya yiyip almıyorsa yapacak birşey yok yani
1devaannesi yesildeniz_ öyle demeyin yaa ben ilk hamileligmde anlamadım 10 çıkmıştı yani ilk ay gebe kaldığım icjn araştırmaya vaktim kalmadı ozmn bu uygulamayı bilmiyorum bilseydim bilgi alırdım sonucumu sağlık ocagidna ki druma atmıştım
yesildeniz_ 1devaannesi google size söylerdi aslında 😊 hepimiz evlendikten sonra öğrendik böyle şeyleri araştıra araştıra öğrendik. Biraz kolaya kaçmak gibi geliyor bana hemen buraya yazmak. Sözüm size değil ama bazısı sanki nispet olsun diye buraya atıyor gibime geliyor
Dilaraclkalav 1devaannesi mesela 10 şüpheli bi değer bence bu da sorulabilir uygulamada yeni olan veya tecrübesiz olan daha doktora soramadıysa burda sorabilir buna da okeyim
1devaannesi Dilaraclkalav en sınırı şu erken cinsiyet tahmini yaptıran lar ,kpla içsem, veya şunu yesem çocuğuma birsey olur mu ,birde şey var şu meyveyi ekledim doğum lekesi olur mu ,