Dilaraclkalav Kızlar gebelik testinde belli belirsiz silik çizgi olur ben göremedim belki başkası görebilir diyip atabiliriz bunda bir şey yok ama 2.çizgi bariz belliyken testi atıp hamile olup olmadığınızı sormanız gerçekten çok saçma. Yani hamilelik testinin mantığı 2.çizgi zaten. Net şekilde görünen 2.çizgiyi buradakilere sorma amacınız ne?
Annelikyolundabiri Dilaraclkalav amaç show. Burada o ikinci çizgiyi hayalet olarak bile görmek için can atan, umut eden insan varken böyle paylaşımları görmek can sıkıcı oluyor. “Sizce hamile miyim kızlaarrr?” Yok canım daha ziyade gördüğünü anlamayan bir ahmaksın diyorum.
Glhayat_54 Dilaraclkalav ahh bacım bide şu cinsiyet içinde söyle 😂😂🙈 7 haftalık cinsiyet soruyolar bu postlatı görmektende bıktık 🙄🙄
Dilaraclkalav OnlyBaby hemen hemen her gün görüyorum cidden kabak tadı verdi artık. Yani o çizgilerin ne işe yaradığını da hâlâ bilmeyen varsa üzülürüm haline
momBg Dilaraclkalav ve o çizgiyi görmeyi bekleyen onca kadın var daima geçer gibi görüp atmak garip cidden 🥲
Dilaraclkalav adatuna belki birilerine bildiğimiz bir şeyleri tecrübe ettiğimiz bi olayı aktarırız diye açıyoruz postu bi bakıyoruz net çift çizgi var başlık da hamile miyim gebelik var mı sizce falan şaka gibi
yesildeniz_ Googleden arayıp bulabileceği bilgileri de buraya yazıyorlar. Beta değerini atıyor hamile miyim diyor. Amaçları mıtluluğunu paylaşmak mı yoksa başka bir şey mi anlamıyorsun
1devaannesi yesildeniz_ öyle demeyin yaa ben ilk hamileligmde anlamadım 10 çıkmıştı yani ilk ay gebe kaldığım icjn araştırmaya vaktim kalmadı ozmn bu uygulamayı bilmiyorum bilseydim bilgi alırdım sonucumu sağlık ocagidna ki druma atmıştım
Dilaraclkalav yesildeniz_ yani ben de bunu anlamıyorum amaç mutluluk paylaşmaksa hamileyim diye post atabilirler ötekisi sahtekarlık ha bide sürekli “Teste göre var, kan verin” yazan insanlar hiç üşenmiyorlar mı bunu da anlamıyorum
Dilaraclkalav Annelikyolundabiri kesinlikle 👍🏻 mutluluğunu paylaşabilir mesela böyle ne bileyim çok belirsiz şeyler yaşamıştır insanlarla paylaşmıştır insanlar merak etmiştir en son kan tahlili pozitif çıkmıştır bunu paylaşabilir ama çift çizgi idrar testini atıp sorulması cidden cahillik mi diyim ne diyim bilemedim
31415926Er Glhayat_54 birde isim konusunda kararsız kalanlar var isme yakışan 2. İsim arayanlar var. Görünce çok üzülüyorum. Birde cinsiyet tahmini atanlar var.
Dilaraclkalav Glhayat_54 ay evet 👏🏻 bu da çok saçma cidden. Tahmin edenler neye göre tahmin ediyor onu da anlamıyorum
Ayselcnt Glhayat_54 ay bide doktor cinsiyeti söylemiş, cinsiyeti öğrendik son tahminleri alalım diye post açanlar var.. öğrendin madem niye tahmin istiyorsun.. amaç ne..
Parinas Dilaraclkalav bence onlar ya hava atıyorlar kendilerince tebrik edilmeyi bekliyorlar. Ya da gerçekten bilmiyorlar. Bana bi arkadaşım bariz silik çizgili testi atıp hamile değilim dimi diğer çizgi gibi net değil demişti ağlayarak 😀gerçekten bilinmiyor olabilir mi acaba diyorum ben de
GezenTavuk_2 Parinas tebrik etsem onu etmem aklıma şey geldi adam diyor ya çocuğu biz yapıyoruz hanımı tebrik ediyorlar 🤣
GezenTavuk_2 momBg evet ben ya ikinci için uğraşıyorum ve riya çizgiler görmekten kör oldum böyle gördük e içime ukte oturuykr
Meral_63 Dilaraclkalav olan da var olmayan da var onların mutluluğu varsa bizde evlat isteyen anneler ne yapsın stres olmasın sıkıntı olmasın diyoruz ama hep önümüze çıkıyor insan ister istemez üzülüyor rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🥲 ben ve benim gibi olanlara
Meleknur1 Dilaraclkalav acaba gerçekten bilmiyorlarmi çift çizginin anlamını yoksa bile isteye mi yapıyorlar anlamaadım 🥴😖
Dilaraclkalav Meleknur1 yaa google yazıp bile öğrenebilirler testin üstünü okusalar bile olur ama bilmemezlik değil yaa insanlar hayırlı olsun falan desin diye heralde ne bileyim üzücü gerçekten
31415926Er Cessika dolmakla alakalı değil de çaresizlik kaybedilen bebekler, sayısız tedavi, ağrı sızı, gözyaşı ve başkasının kolaylıkla ulaştığı şeye siz yıllarca uğraşınca böyle oluyor.
Dilaraclkalav Cessika 😂😂😂 ahaha ama cidden çok sinir bozucu. Ben mesela bildiğim bişey varsa paylaşır belki yardımcı olurum diye postu bi açıyorum ya sabır ya Allah diyip kapatıyorum. Forumun amacı zaten bilgi tecrübe paylaşımı mutluluk veya üzüntü paylaşımı bunlara da okeyim ama cehalete tahammül edemiyorum
Eda42_ Cessika Dolmak değil de Bazen hani burada hiç çocuğu olmayan var bir iki tane olup deniyoruz olmuyor üzülüyorum diyeni anlamıyorum nasip istenir rabbim verir ama hiç olmayan uğraşan kaybeden insanlar var buda farklı şükür var sağlıklı bir tane bilmiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Melisal Dilaraclkalav o kadar haklısın ki kuru kalabalık oluyor heyecanı paylaşmak istiyorlar anlıyorum ama cidden saçma görünen bir şeyi sorup teyit almak 😅
9Anneolacagim Sırf gösteriş olsun diye atıyorlar başka bişey değil sizinle aynı düşüncelerdeyim. Ama böyle bişeyin gösterişi hava atması olmaz farkında değiller. Kıskandığımızı düşünürler ama kıskanmıyoruz üzülüyoruz sadece yapanlardan okuyan olursa ayıp olduğunu bilsinler.