Mirayzehra Sinemtsn Allah yardımcın olsun canım o da kötü doktora söyliycem ben yarın ararım olmadı unutmazsam yapıcam buraya okursun
sevdasevda Mirayzehra sabır canım sabır Rabbim dayanma gücünü de veriyor 😊 ben ki hiç bir ağrıya dayanamayacak biriyken en başından beri bu agrıyla durdum buda gecıyor Doğuma kadar mecbur çekecez 😊
Mirayzehra kbraknt Yorduğundan seninki canım. İki canlısın çok yüklenme kendine azar azar yap işini sindire sindire. Ben yarın doktorumla konuşucam unutmazsam yazıcam okursun 👍🏼
Gamze88 Mirayzehra 22.haframız sırt bel agrıları yüzünden bende yatamıyorum 🙄otururken zorlanıyorum ne yapcm bilmiyorum,cok kilo da almadım anlamadım gitti 😓
Aslhan Mirayzehra 😐Allah yardımcın olsun bu iş dinlenmeden geçmiyor ağırdan alman en iyisi 4 ay da kendisi yardımcı olsun dile getirin rahatsizlandiginizi doktora soyleyin ağrınız olduğunu o söyler yorma kendini dikkat et diye ozaman eşin duyarsa doktordan belki annesini uyarir yardim konusunda
Mirayzehra Aslhan ahahahah evet geçen hastahaneye gittik başka bi konu için diyodu anneme diyelim doktor hiç iş yapmasın dedi diye 😂😂😂 Bugün iyiyim canım çok sağol
HeraBilge Mirayzehra kesinlikle spora baslamalisin benim öyle gecti. Ama ağrılarında hiç azalma olmadıysa ortapediye gözükmen daha sağlıklı olur.
Mirayzehra HeraBilge Bugün biraz daha iyi diyebilirim hatta saatler geçtikçe daha da azaldı ağrısı canım
Gamze88 Mirayzehra senin adına çok sevindim cnm,inşh tekrarlamaz ,darısı başıma inşh,cok canımı acıtıyor bazen nefesimi zor alıyorum 😓acile gitmemek için zor duruyorum,
Aslhan Mirayzehra aa cok iyi dikkat et yine yorulduğunda aynisi olur bu erkeklerde bi alem doktordan duyunca daha dikkatli oluyorlar 😂
Mirayzehra Gamze88 benimde öyleydi nefes alırken derin çok acıyordu belim geçti bugün belime dayalı hiçbir şikayetim yok Allah şifa versin sana da canım 🙏
Gamze88 Mirayzehra inşh geçer benimde gerçekten zorlanıyorum 😓artık keyfini sürmek istiyorum hamileliğimin 😣😞😖allah yardımcımız olsun❤️💐
Mirayzehra Yasmnnn Anlattıklarının aynısıydı benimki de canım Ben sıcak su torbasını ılıktan hafif sıcak yapıp belime yerleştirdim üstüne uzandım akşam 1 saat kaldı öyle sonra çıkardım torbayı uyudum. Bugün hiçbir ağrı şikayetim yok kasları sıcak bişeyle gevşetmek gerek çok aşırıya kaçma bebeğe zarar vermesin sıcak tenini yakmasın dene bunu geçer inşallah 🙏