Sydaaslan minikbebegim06 üç doğum yaptım bana yatmadı esım öğretmen ben evdeyım esınız ne iş yapıyo bende memurlara yatmıyo dıye bılıyorum sadece doğum parası aldık
minikbebegim06 Sydaaslan hemşire eşim biz aldık dediğim gibi başvuru da yapmadık doğumdan sonra otomatik yattı benim iş yerimin muhasebesi doğum raporunu sgk ya bildirdi eşimin memur olması etkilemedi yani
Sydaaslan minikbebegim06 aaa doğrudur bıze yatan olmadı ben kendılıgınden yatıyo dıye bılıyorum ama bız başvuru yapamadık eminim sormuştuk çünkü sebebını net bilmiyorum
Sydaaslan minikbebegim06 aaa doğrudur bıze yatan olmadı ben kendılıgınden yatıyo dıye bılıyorum ama bız başvuru yapamadık eminim sormuştuk çünkü sebebını net bilmiyorum
rosatue Beybyi öyle bir şey yok ama süt parası çok cüzi bir şey. Eskiden iki kebap etmiyordu. Şimdi bir kebap etmez muhtemelen.
minikbebegim06 Sydaaslan PTT yi kontrol ettiniz mi adıma yatan para var mı diye bide e devletten baktınız mı
Elfkaya minikbebegim06 hangi hesabıniza yattı normal banka hesabı mi PTT kartına fln mi hiç mi bir yere başvurmadiniz
minikbebegim06 Elfkaya benim banka hesabım e devlette tanımlı oraya yattı tanimli olmasa PTT ye yatıyor