Tugbaab Annekuzusu06666 tahlil verdim bakteri oranı azalmış bir tek. Doktor daha görmedi. Demiri de olmadı ben başlayacağım b12 m bile 700 lerden 200 E düşmüş bişe vermiyo anlamadım ya
Annekuzusu06666 Tugbaab demir mecbur Alman lazım çünkü sendekini bebek alıyo kuzum benn daha vermedim ama hala akıntı çok kasıklarım da ağrıyoda
Annekuzusu06666 Tugbaab ben hap içemiyorum kusuyorum o yüzden ferifer kaşık kan ilacı kullanıyorum memnunum
Merida06 byk0606 merhaba banada aynı ilacı verdi 23 haftalık gebeyim zararı olur mu bilmiyorum siz kullandınız mı
deryakrgz Merida06 gebelikte verilen ilaçların zararı olmuyor. Bende 30+3 günlük hamileyim. 5-6 kez kullandım antibiyotik. Toz şeklinde olanlardan. Emin olun ki. Enfeksiyon daha zararlı ve tehlikeli.
byk0606 Merida06 Kullandım canım, hiçbir zararı olmadı. Doğum yaptığım ana kadar akıntım devam etti. Doğum yaptığım gibi kesildi.
Merida06 deryakrgz siz hangilerini kullandınız ben çok tedirgin oluyorum Metpamid serum yaptı bana dün bulantımı geçirdi ama içimde şüphe kaldı umarım bebeğe zararı olmaz
deryakrgz deniz_45 bol su tüketin bende hamilelik sürecinde 5-6 kez geçirdim. Hatta şuan yine ilaç kullanıyorum 4-4.5 litre su içmeye çalışıyorum.