byk0606 Tugbaab Evet içtim. Valla yapmadı ama bi etki yaptımı yapmadımı anlamadım da hala herşey aynı. Zaten akıntı vs gibi şeyler yaşamıyordum ekstra bi fark göremedim.
Annekuzusu06666 Tugbaab evet bende o karın ağrısını karnım kasılıyor sandım mesela patates ye bide muz en iyi gelen bunlardı bana
Tugbaab Annekuzusu06666 teşekkür ederim yiyorum ama zayıfladım yani resmen. Doktorumda ishal diyeti yap diyo 😂
Annekuzusu06666 Tugbaab bol su iç havuç ye su kaybın da oluşmasın bugün daha da var bende demir ilacı yaptı şimdide sanırım
Tugbaab Annekuzusu06666 kaçıncı haftanızdasınız acaba, bana sadece multivitamin ve d vitamini damlası başladı
Tugbaab Annekuzusu06666 benim doktorum zıt ya böyle şeylere heralde. Vitamini bile 12. Haftadan sonra verdi
Tugbaab Talentedmom içiyorum aslında ama yeterli değil sanırım. Akıntım var hala. Kızılcığa da başlıyım. Yarın gidip tahlil vericem bakalım ilaç etki etmişmi
Zezce Benim de idrar yolu enfeksiyonum varmış doktor bana da tek kullanımlık toz verdi ama ben mide bulantısı için prilam da kullanıyorum. İkisini birden kullanan var mı acaba bi zararı olur mu
Talentedmom Tugbaab 2,5 ile 3 litre arası tüketmen lazım ben az içiyordum geçmiyordu karın ağrısı da yapıyordu bol içtim düzeldi ve kızılcık özü tükettim suyun içine kattım o da çok iyi geldi