yagmur_17 Meleknur1 ilk dogumum olcak nasipse allahım goren buyuklerin hepsi Normal Dogum dimi catir catir dogur gitsin diyorlar ve herkese ayni cevabi vermekten bıktım bebek nasil gelmeyi secerse o sekilde olucak dogum hangisi bizim icin saglikli olucaksa o olsun normal dogurucam diye kendimi sartlamiyorum 🙄
sylvia yagmur_17 benim kayinbaba normal doğumun daha guzel olduğunu söylüyor deneyimli galiba fjsmmxms
sylvia Ay ben insanlardan bıktım bu süreçte 😂 neler duydum neler. Doğduğumdan sonra beni ne bekliyor, neler diyecekler cok korkuyorum
nazlitasdelen Meleknur1 normal doğur yürüyüş yap hareket et çocuk olunca dişarı çıkamazsın gezemezsin
staRmama Btl_akkurr ayneeen gurbetteyim aile evimden her dönüşümde annem tembihler aman aç bırakma aman dikkat et düşmesin 😂 ben niye çocuğumu aç bırakayım sanki 10 ay boyunca kendisi baktı 😂
delibirhatun297 Meleknur1 ben 2. Bebeğime hamileyim ve bunu öğrenen kim varsa bana “ayyy çok zorlanacaksıııınnnn hele ikinci çocuk asla ilki gibi uslu olmaaaazzzz” diyor herkes 😒 deliriyorum bunu duydukça… Ha birde cinsiyetimiz belli olana kadar da “yine oğlun olacak bak gör ondan sonra böyle rahat olabilecek misin” demeye bayılıyorlardı 🤦🏻♀️ Ya sabıııırrrr