Meleknur1 wintersun şu Kaynanalar varyaaa offf herşeyi biliyorlar yaaa maşallah 3.600 neresi zayıf yahu 🥹
Elifseker Meleknur1 aman onları inanın hep boşverin benim son haftalarım artık güya kendi annem gelene kadar bana yardıma geldi sürekli uyuyup duruyor sürekli hasta evde 2 çocuğuma bakmış gibi birde kocasıyla kendisine bakıyorum deliricem yakında 🥺
Meleknur1 2627bal hoşlarına gider bacım onlarda öyle mutlu oluyorlar 😬 annelerin hakkı ödenmez yaa az kalmış bu arada sağ Salim kavuşursunuz inşaallah 🥹😍
5134 Meleknur1 hemen hemen aynı şeyleri duyuyorum.Birde 4.cocugu ne yapacaktın diyorlar morelimi iyice bozuyor lar kendimi suçlu hissediyorum.Oysaki ben korunuyorken oldu Rabbim nasip etti artık cevap vermiyorum diyenlere yüzüme anlamsızca bakıyorlar 😂
Btl_akkurr staRmama Ay en nefret ettiğim bir de her ortamda bu çocuk aç bu çocuğu emzirir sene vallahi bu çocuğa bakmayı bilmiyorsun bu çocuğu emdirmiyorsun aç bırakıyorsun çocuk bakmayı bilmiyorsunuz vs vs bla bla Sanki onlar büyüttüler sen gelip bakiyon diyorum ben de😅😂
staRmama Btl_akkurr ayneeen gurbetteyim aile evimden her dönüşümde annem tembihler aman aç bırakma aman dikkat et düşmesin 😂 ben niye çocuğumu aç bırakayım sanki 10 ay boyunca kendisi baktı 😂
Rumeysahnm Meleknur1 yüzün şişmiş kilo almışsın😫 hamile olduğum için olabilir mi acaba Allah Allah sen 10 kilo alırsın ben 20 kilo yeter vallahi bezdim bunu duymaktan ne salak insanlar var eskilerle kıyaslıyorlar tarlaya gitmemi bekliyorlar utanmasalar git derler
Mommywolf Üç buçuk yaşında oğlum var ikinci oğlan geliyor Bu aralar en çok duyduklarım kesin kıskanacak Ayyy kıskançlıklar başlayacak kıskanıyor mu? ( daha doğmamış bebeğin neyini kıskansın çocuk ?) Bu da mı erkek İki erkekle kafayı yersin artık 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
Meleknur1 Mommywolf ayyy aynısı yaa bende duyuyorum bunları ikinci de erkek olursa çok çekersin diyolar 🥴
Gks_01 Meleknur1 hamiş değilim ama olmamak daha kötü sanırım kendi stresim yetmiyormuş gibi bide milletin abuk subuk soruları