Newmomdml tkkece benim sezeryana alinmadan once takildi. O sirada zayen dogum sancilarim vardi bende korktum ama takarlarken hic acimadi cikartirlarken de acimiyor. Sanci ve aciklik muaynesinden sonra hic bir aci aci degildi benim icin o an 🤣🤣
Aniiiskosu Sebur bende burada yazılanlardan dolayı korktum. Normal doğuma da çok cesaretim yok açıkçası napıcam bilmiyorum ya. Çok kilo aldım bile kilolu olduğum için daha zor mu olur sezaryen onu düşünüyorum. Göbeğim katlanıyor benim çünkü.
Sebur Aniiiskosu hersey psikolojide bitiyor canım benim korkarak gidersen sezeryana tabi kötü geçer. Ben 0 korku ile girdim hatta çok şaşırdım gerçekten bu kadar basitmiydi dedim. Yalan yok birazcık kalktığımda azcık canım yandı 😅🤣 ama yürüdükçe o agrı da azaldı garip şekilde. Lütfen kötüyü çağırma. Herseyin kolayı var🙏 bana parol verdiler onu bile pek içmedim Allah veriyor sabrını. Sağlıkla gelsin bebişiniz 🎀 pek kendi isteğimle sezeryan oldum. Bebisim 4 kg doğduğu için korktum. Doktorumda hak verdi sonra bana🥲 normal için bekleyelim diye ısrar etti ama ben istemedim. Mis gibi girdim çıktım hemen😅 Allahtan doktorumda çok iyiydi
DogaLina_ tkkece ben genel anesteziyle ameliyat oldum ameliyat baslamadan taktilar valla. Benim acidi ama ben vajinismus yasayan biriydim ondan cok etkilendim diye dusunuyorum
Aniiiskosu Sebur ayy inşallah haklısın valla kötüyü de çağırmamak lazım ♥️🥰 teşekkür ederim cevap verip anlattığın için ♥️😊 Benimde sana en büyük duam bebişine Allah huzurlu, güzel uykular versin ♥️ O zaman sen de uyur ve dinlenirsin 🥰♥️
Nilay01- tkkece sezaryene alınmadan önce takıldı ben çok kastım kendimi ama hiç acı yok korkmayın 2 saniyelik bir olay bide
Sebur Aniiiskosu ah canım benim çok teşekkür ederim❤️öyle oldu valla az önce uyandık baya uyumuşuz🤣 inşallah seninde çok uyuyan bebisin olur😅🩷
Momyyyy35 Ne kadar hareket o kadar sezeryan da iyi bence kizzler biraz ağrı oluyo ama sonrasında valla hemen btyo
Berceste1 tkkece emin olun bu en basit olan kısımlardan biri 😅 bir şey hissetmiyorsunuz o sırada derin nefes alıp verin stresinizi alır
Bilge19 Ben ameliyathanede ben bayıldıktan sonra takılsın istiyorum dedim öyle yaptıklar kendinizde nasıl rahat ederseniz söyleyin sonuçta doğum yapıyorsunuz rahat olmanız çok önemli