Happyka Meliok benim 3 olacak birde arasında sadece 1 sene olduğu için erken alırlar belki , artik nst belli olacak ona göre gün verirler şuan 32 haftalik olduk
Meliok Happyka oo bisey kalmamış vallahi evet erken alabilirler benim 9 sene ara olduğu için sanmıyorum erken alcaklarını😂
Tugba_turk46 Acemianney canım bugün kontrole gittim kan tahlillerim yapıldı EKG çekildi ama sonuçlarım çıkmadı yarın sabah hem sonuçları göstericem hemde anesteziyle görüşeceğim yarın gün verecekler
annelikoo2525 Tugba_turk46 EKG nasıl çekiliyor peki devlette Birde anesteziyi spinal istiyorum neye göre karar veriyor onu 38 deyim ben bu hafta kontrolüm var kontrolde günümü verir mi sezeryan için 39 a
Acemianney Tugba_turk46 teşekkür ederim haber verdiğin için sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 ilk gebelik miydi peki senin
academicmom Acemianney evet ilk hamilelik ama hipertansiyon problemim vardı benim, o yüzden bekletmek istemedi doktorum
Tugba_turk46 Acemianney amin canım cümlemiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım 2.gebeliğim birde 5 yaşında bir oğlum var onuda 41+2 haftalıkken sezeryanla doğum yapmıştım