Bzm Mucizelereinan1 hızla da alıyorum hızla. Ya öyle deli gibi alacakta yemiyorum nasıl oluyor anlamıyorum
Mucizelereinan1 Bzm maalesef ödemde varsa normaldir bende gebelik şekeri çıktığı için şuan yavaşladı kilo alımım ama çok zor sağlıcakla atlatırız inşallah bu sürecii az kaldıı 😌🥰
bulutsm Haftamdayım ve 9 kilo aldım Hiç almamış olanlara hayret ediyorum nasıl becerdiler diye eskiye oranla az yediğim halde alıyorum ve daha da alırım gibi duruyor🤭
35Hatice 2121nehir 17. Haftada +3 kiloyum ama asla doğru düzgün beslenmiyorum iştah sıfır ona rağmen kilo almışım hiç almayanları anlayamıyorum ben🧐
2121nehir Kediliveikizli ikizlerde norml kilo almak 2 can birlikte taşıyorsunuz kolay değil Allah kolaylık versin 🙃☺️
Selim_Alparslan 16+1 haftaligiz 8 kilo aldım. Bu hiç kilo almayan veya 3 - 5 kilo alıp doğuma girenleri cok kıskanıyorum. Ilk gebelikte de 30 kilo almıştım maşallah 🤣
Canan1991 26+5 8 kilo aldım ve almaya da devam ediyoruz biraz firenlesem iyi olacak 14 kilo alsan yeterli dedi bu gidişle 20 kilo ile tamamlıcam gibi duruyor 🤣
Merveee1447 2121nehir siz sanki biraz fazla kilo ile hamile kalmışsınız ama ne güzel kilomuz artmamış ☺️ ben 58 ile hamile kaldım şuan 63 oldum 26 haftalık ☺️
Kediliveikizli 2121nehir Allah razı olsun cümlemize kolaylık versin inşallah 🌸 bence de normal ama doktorumuz kızıyor😂
Edizhr Seyma63_ yaa ne güzel benim biraz rahat geçti onun icin kilo veremedim ya şimdi de tartıya cikmaya korkuyorum yine almış olabilirim muhtemelen
Balbebek012 2121nehir kilosu fazla olan biri zaten başlarda kilo veriyor veya almıyor siz yine de dikkat edin 53 kiloyum 3 kilo aldım 37+2 deyim🐣🐣🐣