demom MinikMucizem____ Rabbim isteyen herkese o cennet kokusunu tez vakitte tattırsın mucizesiyle sevindirsin bizleri .. flashlar mı tutmuyorum o 2. Çizgiyi görmek için folik asit avokado yumurta hep baktım kendime onu aldım hayıt tohumu kaynattım içmiştim neler denedim ya …
MinikMucizem____ demom Hayıt tohumu duydum bende ama hiç kullanmadım onu nasıl kullandınız çay olarak mı içtiniz
demom MinikMucizem____ aktardan tohum olarak aldım regl 2. Günü başladım sabah akşam kaynattım suyunu içtim
Tamarix MinikMucizem____ benimde aslan pençesi civan perçemi ve hayıt otu karışımlı çayım var onu içtim bu ay tutarsa tavsiye ederim
demom MinikMucizem____ ben ovülasyonda pik görene kadar içtim bu ay inanır mısınız tüm tuşlara bastım diyorlar ya bende öyleydim ama test yaptım negatif
MinikMucizem____ Tamarix Bu ay ovulasyon testi yapmıcam, bence o da stres yapıyor, 2 günde üç günde bir değerlendirmeye artık, doğal şeyleri denemek istiyorum Teşekkür ederim
MinikMucizem____ demom Ben bu ay reglim bitince ovulasyon testi yapmıcam, çünkü o da ister istemez sürekli yaptığımız için strese sokuyor, Doğal yolları denicem, ve 2 3 gün de bir değerlendirmeye çalışcam öyle beklicem bide, bu ayı böyle geçircem