Canan13 Kızlar ultrasona gittim lekelenme var dıye keseyi görmüştüm baya küçüktü şimdi böyle doktor ilk bebeği gördüm sonra da tam emin olamadım bi hafta sonra bidaha bakalım dedi
Sahirenur Canan13 canım daha çok küçük 🥰 ben 6+3 te gördüm bebeği , önceki her gittiğimde sadece kese vardı
Ceeyylinn Canan13 bende 2 gün önce gittim 6+2 gözüktü karından bebek gözükmedi alttan gözüktü bende kanama olduğu için gitmiştim
Ceeyylinn Gamzecl duymadık ama ekranda gözüktü kanama için progestan verdi ama hala geçmedi yarın tekrar gidicem kontrole bakalım hayırlısı
Nurellaaaaaaa1212 Canan13 canım doktor bana kese 25 mm oldugunda karından bebek gözükür dedi son gittiğimde 17ydi benim araya 2 hafta koydum öyle gidicem bende endişelenme
Ceeyylinn Gamzecl ilk başta kırmızıydı progestan kullandıktan sonra bordo kahverengi arası gelmeye başladı günlük ped 3 tane felan doluyor günde
Gamzecl Ceeyylinn bende aynı durumdayım ped takıyorum benimde öyle, doktor kalp atışını bekleyeceğiz ama kanama normal değil dedi, belki vücut bebeği atmak istiyor olabilir emin konuşamayız , bir hafta sonra kalbine bakacağız dedi. Sabırla bekliyoruz 🙏
Canan13 Ceeyylinn kanaman kaç gundur vsr canım benım baştan beri kahve rengi çamur rengi gibi 4 gundur filan var
Ceeyylinn Gamzecl çok olumsuz konuşmuş benimki öyle konuşmadı hiç bu haftalarda kanama istemiyoruz ama olabiliyor dedi progestan verdi bunu kullan eğer adet kanaması kadar yoğunlaşırsa kork gel dedi