Zehradmrlsym Sinosanneoluyor2025 gayet rahat çok şükür 2. Gebeliğim. henüz kilo almadım 15+2 haftalık olduk💖 13+3 te öğrendim cinsiyeti kız❤️
Nazo2401 Senayunal ayyy bende 15+4 teyim inşallah benimde bir kızım olur çok istiyorum bir oğlum var ☺️
hulya4627 17+2 yiz kızım olacak nasipse doğum eylülün ilk haftası görünüyor ama sezeryan olacağı için ağustos sonu da olabilir bakalım kısmet
Smyye1B Sinosanneoluyor2025 15+5teyim süper hamilelik diyebilrim çok guz l gidiyor bu hamileliğim full enerji 🌸 İkinci oğlum olacak hayırlısıyla 🩵
Selim_Alparslan Sinosanneoluyor2025 Merhaba canım 🌸 16+0 haftalığız 😊 ikinci oğluşum olacak inşallah. İsmi bile hazır. Alparslan geliyor 🦁 ilk oglumun adı da Selim minnoşum🐟 çok zor ve yorucu bir hamilelik oldu inşallah hemen geçer bu sürec ☘️ Rabbım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Edizhr Leyla210 benimde bir tarsfima toplaniyo ordan balık gibi kayıyor sonrada birden pit diye bir vurma gibi birşey oluyo yada titreme gibi değişik değişik 😂
Edizhr Esseraa22 valla ilk gittiğimiz de özelde oğlanı yakalamissin dedi Dr başka bir Dr gittik bacaklarını kapatmış bebeğinde aşağı da göremedim dedi cuma günü devlette randevum var baklm o ne diyecek
Leyla210 Edizhr 🥰🥰 benim de ikidir devlet hastanesine gidiyorum erkeğe benziyor diyorlar o pipiyi tam göstermeden inanasım gelmiyor 😂
Maiyaig Minelsu0606 yaa sıf özele gidicem bunun için 10 günde bir hastaneye gidiyorum hep devlete gittim hepsi de küçük diyip geçiştirdi 🥲 görmek isteyen 10. Haftada görüp söylüyor ya biz denk gelemiyoruz o doktorlara 😅