Sinosanneoluyor2025 Merhaba arkadaşlar 👯♀️ Nasıl geçiyor gebeliklerimiz ? Cinsiyet belli oldu mu? Kaç haftalıksınız ?☀️
Edizhr Sinosanneoluyor2025 erkek canım 16+2 olduk 😍 geceleri sabaha kadar bol bol lavoba ihtiyacı harici iyiyiz çok şükür hareketlerini hissediyorum
minnakhanimmm Sinosanneoluyor2025 17+5 olduk oğlum olacak inşallah 💙 kaburga ağrısı rahim kasılması uyuyamama ve sık tuvalete çıkma dışında iyiyiz 😁
Gizem1504 Sinosanneoluyor2025 16ya giriyorum şuan pek sıkıntım yok bazen şişkinlik olsada kızım vardı oğlum oluyor sağlıkla kucağımıza alalım🫶🤲
Leyla210 Edizhr bende 15+5 oldum sabahları birsey içerden vuruyormuş gibi oluyorum senin hareketleri nasıl oluyor 🤭
Mirarodint Eylül 5 gözüküyoruz ama ağustosta olabilir tabi ☺️ detaylı ultrason zamanını bekliyoruz 18+2 şu anda
Mars23 Mirarodint birebir aynıyız benim ilk gebeliğim :)) baloncuk atışı gibi küçük küçük hissediyorum 4-5 gündür :)
imcakir Benim 14+1, ikiz kızlar 🌸☺️ Eğer dururlarsa eylülün ikinci haftasından (36 geçtikten ) sonra düşünülüyor bakalım🤲🏻
Guzel_bebem Sinosanneoluyor2025 bizde 14 hafta 4 günlük olduk doktorum erkek bebek dedi bakalım ayın 16 sında tam 16 haftalık oluyoruz belli olur
ozwoman 15+2 net değil ama yüksek ihtimal kızımız olacak Aşırı yorgunluk ve birkaç gündür ayak baldır ağrılarım başladı
Edizhr Leyla210 benimde bir tarsfima toplaniyo ordan balık gibi kayıyor sonrada birden pit diye bir vurma gibi birşey oluyo yada titreme gibi değişik değişik 😂