Semauzun MinikMucizem____ ben hamileyim canım, allaha şükür çok bekledik verdi. 20+5 iz bugün. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. Her gece bütün kadınlarımıza ediyorum. İsteyen herkese nasip et yarabbim diyorum. Allahım dualarımızı duyar inşallah 🙏 darısı başına ! 🥰
MinikMucizem____ Semauzun Sağlıkla kucağına al inşallah🙏 Darısı biz bekleyenlerin başına, bende de biraz leke geldi gerisi yok, ama geçen ay da bu şekilde oldu 2 gün sürdü sonra regl oldum, o yüzden hiç ümidim yok bu ay için önümüzdeki aylar için inşallah🤲
MinikMucizem____ Arimimi Amin canım çok teşekkür ederim bu süreç için en çok ihtiyaç olan şey dua zaten🙏 Allah’ım bir gün buraya bende hamileyim keseyi gördük, doğumu yaptık dye mesaj yazmayı nasip etsin, rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
Arimimi MinikMucizem____ inşallah 🙏 ama bişey diyimmi kafa rahat olmayınca olmuyor ben 10 yıldır bekliyordum tamam artık olmasın zaten dediğim ay oldu hatta başka planlar yapmıştım kendimle ilgili sen rahat bırak kendini
mavideniz9696 Arimimi çok sevindim Allah sağlıkla doğurmayı kucağına almayı nasip etsin çok tebrik ederim 🥹❤️