Meral_63 Arimimi resmen anne ben burdayım diyor el salıyor ☺️🧿 inşallah vardı yrn kan testi ver sen çıkınca da yaz olur mu 🥹
Semauzun Arimimi iki çizgi görüyorsan evet hamilesin yazıyor. Bu test yanılmaz. Bende ilk gebelik testi bunu kullandım. Seninkinden inanılmaz derece de inceydi. Zaten alltta böyle bir sonuç aldıysan bi doktora görün randevu al yazıyor. Bu testlerin yanılma payı 0 asla yok. 🙏
MinikMucizem____ Arimimi büyük kutucuktaki çizgi + şeklinde olması lazım mış bir kişi daha vardı böyle bu testte öğrenmişti hamileliğini
Semauzun MinikMucizem____ artı değil iki düz çizgi olması gerek. O dediğin başka versiyon bu normal iki çizgi Türkiye’de kiler gibi.
Semauzun Arimimi hayırlı olsun canım şimdiden. Dediğim gibi bu test yanıltmaz. Arkadaşındaki yazıyıda okudum İsveççe yazıyor zaten. Doktor randevusu alabilirsin. Rabbim sağlıkla getirsin 💙🙏
MinikMucizem____ Semauzun İnşallah gebesinizdir🙏 Bizlerede güzel haberlerinizi verin bizler de mutlu olalım, beni de dualarınıza alın eksik etmeyin
Arimimi Semauzun evet clear bluenin MinikMucizem____ rabbim kucağınızı doldursun en kısa zamanda çok içten diliyorum 🙏
Semauzun MinikMucizem____ ben hamileyim canım, allaha şükür çok bekledik verdi. 20+5 iz bugün. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. Her gece bütün kadınlarımıza ediyorum. İsteyen herkese nasip et yarabbim diyorum. Allahım dualarımızı duyar inşallah 🙏 darısı başına ! 🥰
_Gizem__98 Arimimi fransada ki testlerde büyük yer artı olunca pozitif oluyor ama yorumları okudum bu farklı testmiş dediğiniz gibiyse baya belli iki cizgi inşallah vardır hayırlı olsun şimdiden 🥰
Tubiku Arimimi pozitif bu zaten bu markanın içinde az çizgi olsa bile pozitiftir yazıyor ki benim daha daha bile açıktı
MinikMucizem____ Arimimi Amin canım çok teşekkür ederim bu süreç için en çok ihtiyaç olan şey dua zaten🙏 Allah’ım bir gün buraya bende hamileyim keseyi gördük, doğumu yaptık dye mesaj yazmayı nasip etsin, rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲