Kızlar gerçekten bilinçli olanlarin yorumuna ihtiyacım var. Umarim kırmadan ve samimi yorumlar yaparsınız. 1 senedir uyku ile uyanıklık arasinda değişik şekiller görüyorum orn. Havada asılı duran top, beyaz halkalar, şekiller. Çok umursamadım göz yanılgısı, ışık kırılması diye. Annem dedi hani kan değerlerin düşüktür ama sürekli kanımı olcturuyorum değerlerim iyi. İki gündür direk uyanıklıkta görüyorum tavandan sarkan ve hareket eden örümcek. Kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Dua okumaya çalışıyorum ancak bir sey engel oluyor farklı şeyler düşünürken buluyorum kendimi. İsin kötüsü ben dalmış bakarken esimide ayni yere dalmış şekilde buldum. Noldu dedim bir sey yok diyip uyudu ve kesinlikle hatırlamıyor ne olduğunu. Bir kez beyaz bir ışığın üzerime düştüğünü gördüm uyandım 10 sn sonra eşim ayni şekilde beyaz işik üzerimize düştü diye uyandı. Ben anlam veremiyorum nedir ne değildir. Hastaneye gitmeyi düşünüyorum hangi bölüm bakıyor bileniniz var mı? Ve ayni durumu yaşamış olan varsa paylasabilirse mutlu olurum.