tutiiii Suzili kızımın adı Nisa 💕 farklı olsun diye garip garip isimler konuluyor bana çok komik geliyor veya çift isim koymak için anlamsız zorlama isimler konuluyor. Benim tercihim tek ve naif bir isim olmasaydı. Kızıma da çok yakıştı 😍
Suzili tutiiii nisa ismini seviyorum ailede de var. İki isim konusunda eğer tok bir isimse tek isim yeterli bencede ama kısa isimler eksik görünebiliyor o yüzden ikinci isme başvuruluyo bence 🌸
Suzili Eslemiqooo aaaaa Karen çok güzelmiş erkek olursa karan koyarım diyordum kız içinde bu çok güzelmiş 🥰🥰
Suzili zynpknt Vedia ya da vedya olarak kullanılıyor ama emanet anlamına geliyor. Kişi ismimi taşır denildiğinden sıcak bakamadım . Bide söylenişi dediğin gibi yoksa aklımda bi isim var söylenişinden dolayı o isimden vazgeçtik 😊
zynpknt Suzili anladımm evet anlamı pek iyi değil ☺️ duru defne bu tarz isimleri de ben çok beğeniyorum ama yarın öbürgün bu isimler çok olucak gibi benim ismim zeynep hiçbir zaman tek olmadım hala daha çok popüler her sınıfımda en az 3 zeyneptik😂😂
aysegul-2509 Suzili evet daha bu yaşında nerden aklına geldiyse bu isimleri istedi ablası hanımefendi bende itiraz etmedim çünkü onun dualarına yanıt olarak geliyor kardeşi.çok istedi çok heves etti kardeşi olmasını çok şükür rabbim nasip etti
Suzili aysegul-2509 yaaa ne güzell Allah ikisinide size bağışlasın inşallah. Bizim ilk çocuk olduğu için bu kadar kararsızlık bence 🌞
babymom1_ Suzili güzellik" veya "sevimlilik"toplum içinde sevilen ve estetik duygusu gelişmiş kişiler olarak bilinirler.
Suzili zynpknt ay çok haklısın ismin asla eskimiyo ve hep moda bi yerde şanlısın benim ismim sınıfta da okulda da oturduğum mahallede de tekdi ama okulda çok problem oldu başıma 🤣🤣
Suzili zynpknt Diyorum ya çok güzel ve eskimiyo asla. Benim ismim Gülistan nadir ama uzun hep bi kısaltma istediği duyuyo insanlar
Eliffbaby Benim de kızım olacak inşallah şimdilik eşimle ayla ismine karar verdik gibi ama ben ilk olarak Belis ismini söylemiştim o ismi de beğeniyorum bakalım süreç içinde ne olacak