MinikBrokoli istanbul3455 O sırada doğuma kadar LİYA diye sevdiğim kızımı , doğum dan sonra AYZA ismi koymuşumdur 😂🫣🌺
012908- MinikBrokoli vera diye anlastigim esimle 7. Aydan sonra Liya koyusumuz ben koydum mersk etme😅🤣
MinikBrokoli 012908- ayy lioşum diye çok sevdim karnımı 😂😂😂 Komşumun kızını hiç sevmem , o da kızına koydu diye koymadım ben 😂😂benden önceydii doğumu Şimdi mutluyuz 🥰😘❤️ ama güzel isim 🌺
Ebrunr istanbul3455 aybüke ve Aybike söylerken karışıklığa sebeb olabiliyor söylerken arada ki harfi belirtmesi gerekiyor maalesef.
istanbul3455 Ebrunr aslında İlay seviyoruz ama kime desek anlamıyo hilal mi Nilay mı. Bende karışık duran isim sevmiyorum açıklamak zorunda kalmasın diye koymadım
Ebrunr istanbul3455 İlay ismini biz de çok düşündük ama bir süte sonra yarım isim gibi geliyor. Sanki tamamlanmamış gibi o yüzden vazgeçtik.
MinikBrokoli istanbul3455 ayy hiç öyle düşünme , çocuk İlay diye büyüyünce kimse yanlış söylemez , çünkü çocuk bakmıyor 😂 kızımın adına neler dediler ama paşa paşa söylüyorlar dili dönmeyen yaşlılarımız bile söylüyor 🙏🏻 seversen koy çok güzel kibar bi isim 🌺🌸
Talentedmom istanbul3455 bilmiyorum geçen bir hocaya denk geldim sanırı. Aleyna ismiydi Aleynayı koymayın diyordu Aybüke değildi heralde ama diğer isim daha güzekm
ikibebelianne-M istanbul3455 bence Bilge 🥰benimde ismim aynı zamanda çok kişide yok anlamıda çok güzel 33 yıl önce adımı Bilge koymayı akıl eden babacığıma kucak dolusu sevgiler 🤓☺️
istanbul3455 ikibebelianne-M sence erkek ismi gibi mi. Eşim soruyor hiç erkek sanıldı mı seni görmeyen bi ortamda hayatında. Adından dolayı yaşadın mı bu sorunu. Ne bileyim iş hayatında vs olur ben erkek sanmıştım diyen oldu mu